Ozan Kesgin
Cezalı
- 15 Ağustos 2009
- 31.229
- 5
- 1.483
Cevap: # Miroslav Stoch
Hee deyin geçin
Hee deyin geçin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stoch'u Türkiye'de tutamayacak adam yok. Her takım kitler Stoch'u. Ligde 5 gol atar ya da atamaz. 5-6 tane de asisti olur en fazla.
ya arkadaşlar komik olmayın vücudu yetersiz diyenlere garrincha diyorum başka birşey demiyorum fizik gelişir aslolan yetenektir
Yetmez. Alt bacağının kısa olmasının Müller'e bir avantajı olabilir, ancak Stoch'a yok.
Serhat Türkel'e bir çift ''Lens'' hediye etmek istiyorum.Belki bu sevda'dan vazgeçer artık.
Hee deyin geçin
Biraz akıllı olun.
Fizik konularına girersek, Lebron James'in nasıl 10-15 cm daha kısa adamlardan atletik ve çevik olduğuna dair bir fikrinizin de olması gerekir. İnsan anatomisi bu, fiziği etkileyen çok faktör var. İki tane aynı bacak boyuna ve uzunluğa sahip adam bile atletizm olarak fark eder. Kas yapısı, kemik yapısı, başka başka şeyler devreye girer. Biraz akıllı olun.
Fizik konularına girersek, Lebron James'in nasıl 10-15 cm daha kısa adamlardan atletik ve çevik olduğuna dair bir fikrinizin de olması gerekir. İnsan anatomisi bu, fiziği etkileyen çok faktör var. İki tane aynı bacak boyuna ve uzunluğa sahip adam bile atletizm olarak fark eder. Kas yapısı, kemik yapısı, başka başka şeyler devreye girer. Biraz akıllı olun.

bu forumda tek akıllı sen olduğunumu zannediyorsun ? Fizik konularına girersek, Lebron James'in nasıl 10-15 cm daha kısa adamlardan atletik ve çevik olduğuna dair bir fikrinizin de olması gerekir. İnsan anatomisi bu, fiziği etkileyen çok faktör var. İki tane aynı bacak boyuna ve uzunluğa sahip adam bile atletizm olarak fark eder. Kas yapısı, kemik yapısı, başka başka şeyler devreye girer. Biraz akıllı olun.