# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

ya arkadaşlar komik olmayın vücudu yetersiz diyenlere garrincha diyorum başka birşey demiyorum fizik gelişir aslolan yetenektir

farkindaysan tezlerini curutmek hic zor degil

senin yorumlarini sen bir GS liymisin gibi sinirlenerek okuyordum:)

artik fikir degistirdim

hele Rijkkardin evliligine oha 19 yillik karisini dadi icin terketmis diye yorum yazdigini gordukten sonra

senin yorumlarini sanki sen fenerliymisin gibi okumaya karar verdim

boylece daha sakin cevaplar veriyorum:)

herkese onerim budur:)

ps. GS li olduguna suphem yok sakin oyle diyorum sanma

sadece kendimi kontrol etme mekanizmam bu:sad007::lol:

Garrincha'nın da,sağ ayağı diğeri 6 santimetre kısaymış,zeka seviyensinde bile problemler olan bir oyuncuymuş.

S. Serhat Türkel isimli vatandaş bütün konulara muhalefet olarak dikkat çekmeye çalışıyor.

Hep aykırı düşünceler dile getiriyor böylelikle herkes ona cevap verme yarışına giriyor. Arkadaşlar sizde ona cevap vererek onun istediğini yapıyorsunuz. Yazdıklarına cevap vermezseniz oda bu şekilde zırva yapmaktan vazgeçer.

Serhat Türkel'e bir çift ''Lens'' hediye etmek istiyorum.Belki bu sevda'dan vazgeçer artık.

Fizik konularına girersek, Lebron James'in nasıl 10-15 cm daha kısa adamlardan atletik ve çevik olduğuna dair bir fikrinizin de olması gerekir. İnsan anatomisi bu, fiziği etkileyen çok faktör var. İki tane aynı bacak boyuna ve uzunluğa sahip adam bile atletizm olarak fark eder. Kas yapısı, kemik yapısı, başka başka şeyler devreye girer. Biraz akıllı olun.

Serhat bıktırdın herkesi kendinden amacına ulaşıyorsun böyle devam et..

hayırlı olsun iyi oyuncu

anatomisinden kronik sakat olduğu belli oluyor ama idare edecez artık

Fizik konularına girersek, Lebron James'in nasıl 10-15 cm daha kısa adamlardan atletik ve çevik olduğuna dair bir fikrinizin de olması gerekir. İnsan anatomisi bu, fiziği etkileyen çok faktör var. İki tane aynı bacak boyuna ve uzunluğa sahip adam bile atletizm olarak fark eder. Kas yapısı, kemik yapısı, başka başka şeyler devreye girer. Biraz akıllı olun.

zuhahahahahah tarihi mesaj bu

olum yeni yazdim iste senin dediklerini

fizigi etkileyen cok faktor var diyen Serhat

bacagi kisa bi mok olmaz stoch diyor

kendini dogrulamaya calisma bence ters tepiyor

kisa ve serrt mesajlara devam et

uzun yazinca dedigime geliyorsun icini doldurmak zor geliyor olmali

Akıllı olun, aklınızı alırım diyor Serhat Reloaded paşa...

Serhat yeter ama !! nedir bu sendeki bacak ve vücut merakı anlamış değilim :asd::asd: bu forumda tek akıllı sen olduğunumu zannediyorsun ? :mad::mad:

Bazı arkadaşlar inatla beni banlatmaya çalışıyor, umarım moderatörler bu provokatörlerin oyununa gelmez.

sen akıllı olsan bence canım kardeşim,bi b.k bilmeden ahkam kesmeye kalkıyosun lafı uzatma bari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt