# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

biraz oncede yazdim ustadim gordunmu stoch la ilgili bir yorum yazmis summary olarak

dedim kendin degilsin serhat bu:)

yaz kendin gibi foruma renk katiyorsun sevenin de cok ama uyuz etme milleti:)

kendi stili ama 10 kisiyi kalkip forumdan sogutursa onada dur diyen cikar elbet

bende istiyorum yazsin sert sert birsey demiyorum ama sanirim anlamistir o da ne dedigimi

kalkmis stochtan daha kisa bacakli adami gostermisim mesela hala diyorki futbolcu olamaz bacagi kisa

yahu dur bi oku ciddi dayanaklarin olsun, hergun forumdasin, ogretecegin gencler var ogrenecegin gencler var bunun farkinda ol

genci biraktim bunun kitabi var bilimi var

bu kotu bu iyi demekle olmuyorki

hepimiz yapiyoruz bu hatayi belki ama hicbirimiz antipatik olmak icin caba harcamiyoruz

sonucta serhata ceza verilecegi bir gun Abdullah Abiye aman ceza verme uyar mumkunse dedigimi bilirim o bilmese de

Arkadaşlar birşeyler dönüyor uA forumda.

Barış Özbek Stoch transferi bitti yazmış.Bakcam şimdi nerde yazdığını

neyse ben silebildigim yere kadar geri gidip sildim

sizde yaparsaniz iyi olur uzatmayalim

Stoch iyi oyuncudur ve eger 5 milyon veya daha az bir rakama kapatabilirseler bu ciddi bir basaridir. Fakat Ribery benzetmeleri falan bunlar komediden oteye gitmez.

Ben sahsen Stoch'a karsi degilim, ama oynadigi mevkiiye transfer edilmesine karsiyim. Rijkaard'in kafasinda eminim Stoch'u sol kanada transfer edip Arda'yi gobege cekmek var, Elano'yu da yollar buyuk bir ihtimal. Onun yerine Arda'yi kendi mevkisinde birakip orta alana bonservisi elinde olan Fabio Simplicio'yu transfer edelim derim. Elano yine satilabilir ve gelecek para ile Mama Diarra gibi bir adama kaynak saglanir.

Diarra-------Yasin/Baris/Musa/Sarp/Ayhan vs.

-----Simplicio-----

Keita-Baros-Arda

Bunun gibi bir dizilis cok daha mantikli olur. Zira sorumluluklarinin farkinda olan bir Arda ile Stoch kiyaslanamaz.

fikrine saygılıyım ama ardanın ortada daha verimli olduğunu düşünenlerdenim ayrıca ben sol kanatta sanki daha çok sol ayaklı bir oyuncunun daha verimli olabileceğini düşünüyorum bir de artık ardanın topu çekmelerini rakip defanslar yemiyor ama senin fikrinde çok güzel simplicio hem defansif hem ofansif sağlam adam ikisini de alabilsek ne de güzel olurdu...

bu adam geliyor galiba

bakalim ne olacak sonu

icimden bir ses arda gidecek diyor tottenhama falan

Barış muhabbeti nereden çıktı? Hesabı falan mı var :D

Nerde verin şu adresi de bakayım bir.

Ich habe die Übertragung von 90% Stoch Galatasaray Concierge abgeschlossen lernte ich einen neuen

barış özbek yazısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt