Serdar Burak
Cezalı
- 27 Ocak 2009
- 18.458
- 2
- 1.363
Cevap: # Miroslav Stoch
biraz oncede yazdim ustadim gordunmu stoch la ilgili bir yorum yazmis summary olarak
dedim kendin degilsin serhat bu
yaz kendin gibi foruma renk katiyorsun sevenin de cok ama uyuz etme milleti
kendi stili ama 10 kisiyi kalkip forumdan sogutursa onada dur diyen cikar elbet
bende istiyorum yazsin sert sert birsey demiyorum ama sanirim anlamistir o da ne dedigimi
kalkmis stochtan daha kisa bacakli adami gostermisim mesela hala diyorki futbolcu olamaz bacagi kisa
yahu dur bi oku ciddi dayanaklarin olsun, hergun forumdasin, ogretecegin gencler var ogrenecegin gencler var bunun farkinda ol
genci biraktim bunun kitabi var bilimi var
bu kotu bu iyi demekle olmuyorki
hepimiz yapiyoruz bu hatayi belki ama hicbirimiz antipatik olmak icin caba harcamiyoruz
sonucta serhata ceza verilecegi bir gun Abdullah Abiye aman ceza verme uyar mumkunse dedigimi bilirim o bilmese de
biraz oncede yazdim ustadim gordunmu stoch la ilgili bir yorum yazmis summary olarak
dedim kendin degilsin serhat bu
yaz kendin gibi foruma renk katiyorsun sevenin de cok ama uyuz etme milleti
kendi stili ama 10 kisiyi kalkip forumdan sogutursa onada dur diyen cikar elbet
bende istiyorum yazsin sert sert birsey demiyorum ama sanirim anlamistir o da ne dedigimi
kalkmis stochtan daha kisa bacakli adami gostermisim mesela hala diyorki futbolcu olamaz bacagi kisa
yahu dur bi oku ciddi dayanaklarin olsun, hergun forumdasin, ogretecegin gencler var ogrenecegin gencler var bunun farkinda ol
genci biraktim bunun kitabi var bilimi var
bu kotu bu iyi demekle olmuyorki
hepimiz yapiyoruz bu hatayi belki ama hicbirimiz antipatik olmak icin caba harcamiyoruz
sonucta serhata ceza verilecegi bir gun Abdullah Abiye aman ceza verme uyar mumkunse dedigimi bilirim o bilmese de