# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Kulüp yalanlamıyor artık.O nedenle gaza gelmeyelim. :)

Stoch ile ilgilendiğimiz kesinlikle doğru. Tek sorun Chelsea 5 milyon euro istiyor bizde 3-4 civarı diretiyoruz. Stoch İstanbul'a gelmeye sıcak bakmış.

Dünya kupasından önce açıklanacağını düşünmüyorum.

Chelsea Futbol takiminin forumunda herkes Stoch'un kalmasini istiyor. Kampanya bile yapiyorlar kalmasi icin.:)

Kulüp yalanlamıyor artık.O nedenle gaza gelmeyelim. :)

Bunlarin coguda yalanlanmadi :D

Pires

RuiCosta

Gallardo

DaLePena

Juninho

Insua

Deco

VDV

Ze roberto

Maniche

Figo

Kily Gonzalez

Wome

Diarra

Riquelme

Aimar

Hasselbank

:animation::animation:

Rijkaard gelmesinde israrciysa bende cok sevinecegim transfer gerceklestiginde. Umarim Dünya kupasindan evvel bitiririz bu transferi. Malum kupada kücük bi hareket bile fiyatinin artmasi demektir.

Doğruysa Rijkaard'ın bu kadar ısrarcı olması şaşırtıcı. Ya adamda gerçekten çok iş var, ya da Rijkaard "bu bütçe ile alabileceğimiz uzak ara en iyi bu, bari bunu alın" diyor, umarım ilkidir.

Stoch ile ilgilendiğimiz kesinlikle doğru. Tek sorun Chelsea 5 milyon euro istiyor bizde 3-4 civarı diretiyoruz. Stoch İstanbul'a gelmeye sıcak bakmış.

allahım ya şu yonetimin yaptııgı işe sinir oluyorum.2milyon icin adamı alamıyorlar ya gercektennnnn cok kotu bi durum adam bence 7 milyon euro yu hakediyo neyin pesinde bu yonetim oldu olucak bonservissiz alalım yok oyle bedavaya simit :D

Doğruysa Rijkaard'ın bu kadar ısrarcı olması şaşırtıcı. Ya adamda gerçekten çok iş var, ya da Rijkaard "bu bütçe ile alabileceğimiz uzak ara en iyi bu, bari bunu alın" diyor, umarım ilkidir.

Stoch sisteme uygun bir adam. Solda oynayan sağ ayaklı bir oyuncu. İçeri kat ediyor sürekli ve şut atıyor, şutları da gayet güzel. Hızlı ve oyun zekası da bulunan bir oyuncu bildiğim kadarıyla. İstemesinin ana sebebi sisteme uymasıdır yani. Ve tabii 20 yaşında olmasıdır.

Stoch sisteme uygun bir adam. Solda oynayan sağ ayaklı bir oyuncu. İçeri kat ediyor sürekli ve şut atıyor, şutları da gayet güzel. Hızlı ve oyun zekası da bulunan bir oyuncu bildiğim kadarıyla. İstemesinin ana sebebi sisteme uymasıdır yani. Ve tabii 20 yaşında olmasıdır.

ve enerjik biri ayrica hocanin taktigini iyi uygulayan biri

Problem 1-2'yse olay biter zaten ama sanmıyorum.Chelsea yüksek bedel isteyebilir.

Kaç kere izledin bilmiyorum ancak gol ve asist yükünü kaldıramayacak bir kanat forvet ne kadar faydalı olabilir bizde? Keita ve Stoch gibi iki kanat adamına sahip olursak, gol oranımız ciddi şekilde düşecek. Stoch kanatta oynayınca, defansif olarak kanadımız oldukça zayıflayacak. Sisteme uyan adam bu mu?

Kaç kere izledin bilmiyorum ancak gol ve asist yükünü kaldıramayacak bir kanat forvet ne kadar faydalı olabilir bizde? Keita ve Stoch gibi iki kanat adamına sahip olursak, gol oranımız ciddi şekilde düşecek. Stoch kanatta oynayınca, defansif olarak kanadımız oldukça zayıflayacak. Sisteme uyan adam bu mu?

keita bu sene 12 gol attı sanırım az bi oran mı sence,yeterince enerjik bi oyuncu ayrıca geriye yardıma gelir bence;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt