# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

ScoutGS'ciler kendi forumlarına gitsin. Şu güzel ortamı bozuyorsunuz. Ya da beni üye alın, orada cevaplarım sorularınızı.

Pardon pasam, rahat rahat sallayamaz mi oldun? Terledin mi? Buradada mi bizim yüzümüzden itibarin 5 para etmez olmaya basladi? Cok özür dileriz :)

Bizim foruma üye? Elimizde olsa bizim forumda ziyaretci bile takilmani yasaklayacagiz Serhat, o kadar seviyesizsin sen ;). Adam gibi burda sorumu cevapla , yada hemen simdi özür dile Scoutgs ekibinden ve bir daha Scoutgs ismini agzina alma, sana 10 beden büyük gelir Scout bogulursun.

Bak bende eleştiriyorum özeliklede Rijkaard'ı ama saygısızlık yapmıyorum başkalarının fikirlerine. Yoksa ben Rijkaard'ı yeri geldi yerden yere vurdum ama eleştirmek var eleştirmek var. Bazen biri çıkıyor mesela bir eleştirimi çürütüyor anlıyorum ki mantıklı susuyorum. Karşımdakini küçük görür bir tavırla şu işareti :rolleyes: yada ;) işareti yapmıyorum.

Kesinlikle aynı fikirdeyim biraz önce bi arkadaş serhat'ın yazdıklarını okuyunca moralim bozuluo demişti cidden öyle...Gerçi Scoutgs'de de çoğaldı negatif insanlar...NEgatiften kasıt bu takımdan bişey olmaz adnan sezgin istifa gibi şeyler yoksa Taktik teknik analize lafımız yok..

ScoutGS'ciler kendi forumlarına gitsin. Şu güzel ortamı bozuyorsunuz. Ya da beni üye alın, orada cevaplarım sorularınızı.

Meraktan gelip yazmadım şahsen. Sadece buradaki insanları yanlış bilgilendirme diye gelip söyledim. Burada teknik-taktik üzerinden bir tartışmaya girecek değilim. Barış'ı eleştirdiğim için attılar demişsin. Ben de diyorum ki eleştirdiğin için değil hakaret ettiğin için attık. Mesela Rijkaard için ''Kara Delik'' benzetmesi yerinde olmuş demişsin. Böyle racist bir ifadeyi kullanan insanı da foruma alamayız kusura bakma.

Yalnız burda sanki başka mahallenin çocukları bizim oğlanı dövmeye gelmişler gibi oldu ama biz GsCimbom üyeleri olarak Serhat'ı bizim çocuk olarak görediğimiz için karışmıyoruz bu işe :):):

Pardon pasam, rahat rahat sallayamaz mi oldun? Terledin mi? Buradada mi bizim yüzümüzden itibarin 5 para etmez olmaya basladi? Cok özür dileriz :)

Bizim foruma üye? Elimizde olsa bizim forumda ziyaretci bile takilmani yasaklayacagiz Serhat, o kadar seviyesizsin sen ;). Adam gibi burda sorumu cevapla , yada hemen simdi özür dile Scoutgs ekibinden ve bir daha Scoutgs ismini agzina alma, sana 10 beden büyük gelir Scout bogulursun.

İtibarım niye 5 para etmez olsun ki? Beni burada bilen biliyor. Neredeyse 5 bin tane mesaj atmışım, hepsi de ulaşılabilir durumda.

Dövmeye gelen adamlarda cimbomlu şimdi bişey demek olmaz

Serhat, sorumun cevabi nerde? Nerde adamlik?

5 bin mesaj yazmaya gelince bende bugün burada 5 bin mesaji doldururum, senin gibi sacmasalak seyler yazip milleti forumdan sogutabilirim. Senin tek özelligin var oda " Bullshit" konusmak.

scoutgsnin buyuklugu olayi sinirimi bozmaya basladi

siz scoutgsli arkadaslar bos konusuyorsunuz siz boyle buyukluk taslayan laflara devam ettikce serhata hak vermeye baslariz bunu bilin

buyukluk herkesi barindirabilmekten gecer bence bir kendinize gelin yoksa yarin oburgun kendiniz kaptana bel alti tezahurat yaparken gorursunuz

sinir bozmaya gerek yok

neymis efendim serhat a 10 kat buyukmus anca burada barinirmis falan

haddinizi bilin

serhat sende lutfen artik dikkat cekmeyi birak az yazmadim sana az anlatmadim bu seyleri

kalkip bu sehzadeleri buraya ugratma kendi forumlarinda takilsinlar yok yapmam dersen kendine bi forum kur bakalim uye olan olacakmi senin zirvalarini dinlemek icin

İtibarım niye 5 para etmez olsun ki? Beni burada bilen biliyor. Neredeyse 5 bin tane mesaj atmışım, hepsi de ulaşılabilir durumda.

Serhatcım güzel kardeşim beni bilen biliyor diyorsun bak şurda buranın müdavim olan insanları bile kendilerini tutmuşlar biz yazınca onlarda arada içini döktü yani. Yukarda Emrah yazmış bak oku bi onu harbiden bilen biliyor seni :D

Scoutgs üyelerinden ricam; burada Serhat'a sataşıp hakaretler yağdırmak yerine forum genel işleyişi içerisinde istedikleri diğer konulara yorum yapmalarıdır. Ha eğer Serhat'la aranızdaki sorun hakkında konuşacaksanız msn, facebook gibi diğer sosyal ağları kullanabilirsiniz, ama burayı daha fazla gereği olmayan mesjlarla doldurmayın lütfen.

siz scoutgsli arkadaslar bos konusuyorsunuz siz boyle buyukluk taslayan laflara devam ettikce serhata hak vermeye baslariz bunu bilin

buyukluk herkesi barindirabilmekten gecer bence bir kendinize gelin yoksa yarin oburgun kendiniz kaptana bel alti tezahurat yaparken gorursunuz

sinir bozmaya gerek yok

haddinizi bilin

serhat sende lutfen artik dikkat cekmeyi birak az yazmadim sana az anlatmadim bu seyleri

kalkip bu sehzadeleri buraya ugratma kendi forumlarinda takilsinlar yok yapmam dersen kendine bi forum kur bakalim uye olan olacakmi senin zirvalarini dinlemek icin

:eek:

sinir bozmaya gerek yok

haddinizi bilin

Yasinizin büyük oldugunu düsündügüm icin Serdar abi demeyi uygun görüyorum, bizim lafimiz sadece Serhata . Ne GsCimboma nede buradaki üyelere lafimiz olmamistir, olmazda. Yanlis anladiniz yazilanlari yüksek ihtimalle. Sizi kücük görsek forumu okumazdik.

'Seni evinden aldırırım Serhat' deseler ya :D

sinir bozmaya gerek yok

haddinizi bilin

Ozaman efendim önce kendi sitendeki insana insanların arkasından konuşmamayı öğreticeksiniz buna müsade etmiyceksiniz siz bunlara müsade ettiğiniz için burda yazmak durumunda kaldık. Bize akıl öğreticeğinize önce siz kendi siteniz içinde barınan insanlara nasıl davranmaları gerektiğini öğretmelisiniz biz çok denedik olmadı daha fazlada kimseye hakaret vari şeyler söylemesin diye atıldı.

Evet bizim sitemizde başka sitelere sallayan insanlar yok olanlarada müsade edilmiyor uyarılıyor bu yüzdende kalite olayını eleştirirken 1-2 kez düşünmek gerek.

Bence serhat adına bi konu açalım ve ordan devam edelim ben yapıcaktım ama beceremedim :D Yoksa modlar gelicek alimallah :):)

Neyse biz cevabimizi aldik. Foruma verdigimiz rahatsizlik icin özür dileriz. Serhat mesaji almistir zaten. Iyi geceler.

Rahatsızlık için kusura bakmayın herkese iyi geceler. Gscimbom ekibine ricam lütfen insanlara cevap hakkı doğacak şeyler yazılmasına müsade edilmesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt