# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

Burhan renktaş bilgileri aldıgın kaynaga sen güveniyorsun galiba biligleri veren şahıs daha önceleri transfer haberi verdigi ve tuttugu oldumu...

Burhan renktaş bilgileri aldıgın kaynaga sen güveniyorsun galiba biligleri veren şahıs daha önceleri transfer haberi verdigi ve tuttugu oldumu...

Evet renktas, verdigi bilgiler hepsi tuttu. Umarim bu haber de dogrudur, gerci o söyledigine göre vardir birseyler.:)

Arkadaşlar son gelişmeyi kısaca özet geçerseniz sevinirim.

Jo da 21-22 yaşındaydı :)

Kiralık olduklarını da unutmamak lazım tabi :)

Stoch umarım yükselişini bizde sürdürür ama elbette her transfer gibi bunun da garantisi yok. Yine de Ribery'yi unutmamak lazım. Onun yarısı kadar futbolcuya dönüşse elimizden kaçırmamamız kaydı ile Türkiye'de yıldız olur.

Evet renktas, verdigi bilgiler hepsi tuttu. Umarim bu haber de dogrudur, gerci o söyledigine göre vardir birseyler.:)

Görüştügün kişi kimdir stoch baglı oldugu menejerlik şirketini bir elamanımı?

Bilgiyi aldıgın şahısla bir daha görüşme imkanın varmı son durum neymiş :D

Bu konuyu toplam 42 kişi okuyor. ( 21 kişi GSCimbom'un kayıtlı üyesi, 21 ziyaretçi henüz GSCimbom üyesi değil.

La oğlum gidin kendi sitesinize ya size ne Stochtan bu kadar mı korkuyorsunuz bakın Ronaldinho gelmiş Krasic de ikna edilmiş bu resmi ben çektim bakın

:D

Görüştügün kişi kimdir stoch baglı oldugu menejerlik şirketini bir elamanımı?

Bilgiyi aldıgın şahısla bir daha görüşme imkanın varmı son durum neymiş :D

Görüstügüm kisi Grass Is Green Sports Management adli sirkette calisiyor. Mesela Keita da o sirkete baglidir. Kendisi Galatasaray yönetimini ve oyuncularini yakindan tanimaktadir.

Yarin Hamburg'a gidip kendisinle bizzat görüsecegim.

Görüstügüm kisi Grass Is Green Sports Management adli sirkette calisiyor. Mesela Keita da o sirkete baglidir. Kendisi Galatasaray yönetimini ve oyuncularini yakindan tanimaktadir.

Yarin Hamburg'a gidip kendisinle bizzat görüsecegim.

Tesekkürler renktaş inşallah bilgileri aldıgın şahıs yanılmaz senin anlattıgna göre yanılma ihtimali az gibi

Bu konuyu toplam 42 kişi okuyor. ( 21 kişi GSCimbom'un kayıtlı üyesi, 21 ziyaretçi henüz GSCimbom üyesi değil.

La oğlum gidin kendi sitesinize ya size ne Stochtan bu kadar mı korkuyorsunuz bakın Ronaldinho gelmiş Krasic de ikna edilmiş bu resmi ben çektim bakın

:D

Fenerbahçe ciddi ciddi görüşüyor Krasic'le ama. Hazard'ı da listelerine almışlar. Her iki kanada da transfer yapıcaklar.

8 Haziran 2010 Salı 11:54:27 ultrAslan forum

Arkadaşlar....Bunu daha öncede bir kaç kez yazdım...Harry Kewell-Caner Erkin ve Dos Santos defterleri ka-pan-mış-tır...Bu adamları unutunuz sevgili arkadaşlar. Şu anda hedefteki isimler belli. MİROSLAV STOCH-GRELLA-VELİ KAVLAK-HALİL ALTINTOP...Harekat bugün itibariyle başlıyor...İnşallah hayırlı haberler alırız.

Son gelişme bu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt