# Miroslav Stoch

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Miroslav Stoch

tekrar tekrar söylüyorum şu joe ledley i biz alsak boştayken:o

febe yöneticileri Stoch için Londradaymış-LİG TV

Sanırım fiyat yükseltmeye çalışıyorlar..

Bir kulüp bu kadar haysiyetsiz olabilir eğer doğruysa..

febe yöneticileri Stoch için Londradaymış-LİG TV

Sanırım fiyat yükseltmeye çalışıyorlar..

Bir klüp bu kadar haysiyetsiz olabilir eğer doğruysa..

Yavas ol.:o

chelsea.jpg

Fenerbahce de olmasa biz nasil egleneceyiz?

Gitmisler Stoch'u almaya calisiyorlar. Hay allahim...:sopa:

Alsınlar Stoch'u.Boşverin.Bize karakterli adam lazım.Haldun Üstünel inşallah dediği gibi transferler yapar.Alemci gelmesin artık şu takıma.

Desenize 2 haftada alacağımız stochu şimdi 2 günde alıcağız :asd: :asd:

Ntvspor da aynı tipte haber geçti.Fener devreye girmişmiş.

Zaten bu transfer cumaya kadar oldu oldu olmadı başka arayışlara girerler.Stochun dünya kupasında attı 1 gol bile fiyatını katlar

Biz anlastik ki Chelsea takimiyla, FB istedigi kadar ugrassin. Mutlaka baska bir oyuncu icin gitmislerdir Londra'ya.

burcu esmersoy hanfendi de gülümsemekten bi taraflarına inme inecekti telefondakiyle konuşurken belki alakalı belki değil ama uyuz oluyom şu hanfendiye bi de şu feboşlar araya girmese olmayacak dünyada başka futbolcu kalmadı sanki awooouuym

gecen sene ne guzel medyaya yansimamisti hic isimler bu sene ne olduguysa bole futbolla alakasi olmayan tv kanallari bile biliyor

Aziz Yıldırım Stoch'un evini basar olmadı ordan kaçırır.

Açıkçası ben Riera'nın alınmasını daha çok istiyorum ama neyse.Fakat transfer yapılacaksa bir ön libero ve bir ortasaha oyuncusu olmalı öncelik,kanat transferde 3. planda olmalı bence.

Stoch işinin yatması yada Halil Altıntop gelmemesi beni üzmez ama yeni sezona çok kaliteli ön libero ve ortasahaya bir adam almazsak sezon gene hüsran olur.

Doğru, teknik direktörü belirsiz bir takıma Frank Rijkaard'ı tercih eder :o Şimdi şampiyonlar ligi filan var diyebilirsiniz,o zaman da Twente'de kalırdı.İstediği kadar transferi bitirmeye gitsinler,veya paraları çok olsun önemli değil.Haldun Üstünel ve yönetim kafaya koyduysa bu iş her türlü olur.

Renktaş stoch konusunda sen birşey konusuacam diyordun dün ne oldu o iş :D

Dün de dedigim gibi bu sabah Hamburg'a gittim ve görüstüm o menejerle. Dediki iki takim da anlasti, yani Stoch isi bitti dedi bana.

Adnan Polat da bu haberi dogruladi bugün. fenerbahce istedigi kadar ugrassin, Tolga Erol'un dedigi gibi, kesin Ballack icin gitmislerdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt