MKE Ankaragücü Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Ne kadar dogru bilemem ama ailevi sorunlar nedeniyle Luyi yedekmis, hasta falan var deniyor artik dogruysa Allah sifa versin diyelim.

Ee küme düşme adayı takımı yenemiyor musun yani ? Bırakalım gidelim o zaman

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kagit ustunde alinmiyorki galibiyet
Hele bizim lig sonuncularina karsi acayip bir grafigimiz varken ,birakip gitmemek icin fisi cekecek yaklasimlar lazim
Arda mesela ayaginda top tutacak adam ,o zaman skoru alinca oyuna alirsin ,etobo ile ataga kalkisimiz tarifi bile yok

sasirmak istemiyorum iyi performanslariyla ,beklentilik hafta da degil macta degil .

bu kadrodan skoru alacak beklentiye giremem acikcasi ,omer ,etebo ve arda lik bir mac degil kisaca

Hem beklentim hem umudum:
- Gedson'dan çok iyi bir oyun.
- Onyekuru'dan gol.

Luyindama hasta ise hastadır , ailevi sorun filan bahane değil.
Belki de taktiksel tercih , çok fazla gürültü var.

As kadro kadar değişiklikler önemli bence aslında. Genelde çok geç değişiklik yapıyoruz. Yoksa 5 oyuncu değiştirilebiliyor zaten, takımın yarısı.

Kazanan takimla alakasi yok onun. Hoca bu adamlarla bi hafta antrenmana cikiyor. Hangisi hazırsa, kimin performansindan memnunsa onu oynatıyor. Böyle uygun gormus demek ki.

Etebo ve taylan cok farklı adamlar bu arada. Taylan yoruldugu icin dğl, oyun plani farkli oldugu icin etebo oynuyor.

Gedson ve kurunun hazir hale gelmesi icin oynaması lzm. Yedek tutarak olmaz o iş.

Arda oyun zekası yuzunden sahada.
Forum cigersiz ortasaha istiyordu. Etebo işte buna uyuyor

Taylan Belhanda niye oynamıyor ya. Bok gibi oynuyoruz onlar yokken

Kagit ustunde alinmiyorki galibiyet
Hele bizim lig sonuncularina karsi acayip bir grafigimiz varken ,birakip gitmemek icin fisi cekecek yaklasimlar lazim
Arda mesela ayaginda top tutacak adam ,o zaman skoru alinca oyuna alirsin ,etobo ile ataga kalkisimiz tarifi bile yok

sasirmak istemiyorum iyi performanslariyla ,beklentilik hafta da degil macta degil .

bu kadrodan skoru alacak beklentiye giremem acikcasi ,omer ,etebo ve arda lik bir mac degil kisaca
İçimi çürüttün rengo

Luyindamayi bile zor anliyorum,sari karti varmis falan.gec bunlari.kerem neden hala 11e girmiyo?emre akbaba yerine halil neden kadroda degil?yuh artik ya

Geri
Üst Alt