- 1 Haziran 2015
- 27.476
- 19.062
- 2.148
gol mol atamayız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ailesel bir sorun varmış dediler biri hastalanmış galiba
doğru mu bilmem
Kagit ustunde alinmiyorki galibiyetEe küme düşme adayı takımı yenemiyor musun yani ? Bırakalım gidelim o zaman
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kişiden kişiye değişir buAilevi sorun ne yav adamın annesi babası ölüyor maça çıkıyor mantıklı mı sizce
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Forum cigersiz ortasaha istiyordu. Etebo işte buna uyuyorKazanan takimla alakasi yok onun. Hoca bu adamlarla bi hafta antrenmana cikiyor. Hangisi hazırsa, kimin performansindan memnunsa onu oynatıyor. Böyle uygun gormus demek ki.
Etebo ve taylan cok farklı adamlar bu arada. Taylan yoruldugu icin dğl, oyun plani farkli oldugu icin etebo oynuyor.
Gedson ve kurunun hazir hale gelmesi icin oynaması lzm. Yedek tutarak olmaz o iş.
Arda oyun zekası yuzunden sahada.
Sever misin eteboyu kmkForum cigersiz ortasaha istiyordu. Etebo işte buna uyuyor
emre k nolacakEtebo
Gedson Feghouli
Kerem Mohamed Onyekuru
Cok mu zor su kadroyu sahaya sürmek...
Forum cigersiz ortasaha istiyordu. Etebo işte buna uyuyor
İçimi çürüttün rengoKagit ustunde alinmiyorki galibiyet
Hele bizim lig sonuncularina karsi acayip bir grafigimiz varken ,birakip gitmemek icin fisi cekecek yaklasimlar lazim
Arda mesela ayaginda top tutacak adam ,o zaman skoru alinca oyuna alirsin ,etobo ile ataga kalkisimiz tarifi bile yok
sasirmak istemiyorum iyi performanslariyla ,beklentilik hafta da degil macta degil .
bu kadrodan skoru alacak beklentiye giremem acikcasi ,omer ,etebo ve arda lik bir mac degil kisaca
Ben önlibero için ayağı düzgün teknik adam istiyorum kank. Etebo janti bir abimiz ama olmazSever misin eteboyu kmk
Halimiz itten beter keyfimiz paşada yok. Basar geceriz ibooKeyifleri alalim. Kac tane takariz tonight