Mohamed Zamalek'e Geri Dönmek İstiyor İddiası

Oyuncunun bana göre kisisel sorunlari var

Dil bilmiyor ve esinden cocugundan uzakta oldugu icin gitmek istiyor anladigim kadariyla

Daha önce Abdurrahim albayrak vardi bayagi ilgilendi Mohammed’le her isini halletti ama artik Kendi isini görmesi gerekiyor Ama galiba istanbul da yapamadi

Bakalim nasil cözecegiz bu konuyu

Elneny ile olabilir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Neyse sahip çıkıp devam etmek gerekir, hocamızın bir Güler yüzü bir tatlı dili herşeyi düzeltir. Muhammed alır formayı devam eder.

Bu çocuktan hayır gelmez artık, profesyonel olduğunu düşünmüyorum.

Terim'le çalışmak istememesine hiç şaşırmıyorum. Çocuğu bi dövmediği kaldı son haftalarda.

Başkalarının hiç bir hatası gözüne batmazken Mostafa ve Luyi'nin her hareketlerinde hoca parlıyordu adeta. Ne diyeyim ben daha fazla.
menejeri ve mohammed terimin taktik ve antremanını beğenmemiş burada gelişim gösteremez diye..bundan dolayı da terim ona tavır almış..Derin Haber 1905 de anlattılar.

ilk geldiğinde bir an önce bonservisi alınsın demiştim.. altıüstü 4 milyon dolar ödenecekti..

kuzey avrupa ve doğu avrupalı oyuncudan şaşmayacaksın. uyum problemleri minimum oluyor

Fateh Tarim ne yaptıysa adama artık afganistandan kaçar gibi kaçmak istiyor bizden.
terimin anteraman vetaktiğini beğenmemiş menejeriyle birlikte.. menejeri bunun için özel hoca tutmuiş mısırda çölde bile anteraman yaptırmış..terimin oyuncuyu geliştiremeeyceğini söylemiş ve biz gitmek istiyoruz demiş.

Yedekte tutulmasına üzüldüyse toparlayacak kendini biraz
Her yedekte kalan başka takıma gitmeye kalksa...

Dil olayıda hayreti mucip
Geldiğinde hayalim pl diyen biri için başka bir falso olarak görüyorum

Kasımpaşa maçında oyına girerken selçuk inanın direktiflerine tuhaf bir surat ifadesi ile ok ok çekiyordu.

Antipatik geliyor bana hareketleri,ırkından kaynaklı önyargımda olabilir.
Futboluna zaten beğenmemiştim geldğinden bu yana ,gelişir umudu taşıyordum sadece .

Belki de bu olay bin nasihat bir musibet olur.

bu genç oyuncuların hem mental hem fiziki gelişimiyle çok yakından ilgilenen, onlara ulaşması gereken hedefler koyan uzman kişiler olmalı teknik ekipte. yoksa bu yatırımlar boşa gider

terimin anteraman vetaktiğini beğenmemiş menejeriyle birlikte.. menejeri bunun için özel hoca tutmuiş mısırda çölde bile anteraman yaptırmış..terimin oyuncuyu geliştiremeeyceğini söylemiş ve biz gitmek istiyoruz demiş.
Mısırda ne antremanı yaptırıyormuş ne taktik alıyormuş da beğenmemiş, geçsin bu işleri Terim’e sövüyoruz ediyoruz da o kadar da değil.

Mısırda ne antremanı yaptırıyormuş ne taktik alıyormuş da beğenmemiş, geçsin bu işleri Terim’e sövüyoruz ediyoruz da o kadar da değil.
ilk geldiğinde adam gladyatör gibiydi lakabı tank veya anakonda oalrakbiliniyordu.. şimdiki haline bakınca herşey açıkça anlaşılıyor.. emre kılıç sivastan geldiğinde nasıldı şimdi nasıl? cagne burdayken nasıldı ingiltereye gittikten sonra nasıl oldu?

ilk geldiğinde adam gladyatör gibiydi lakabı tank veya anakonda oalrakbiliniyordu.. şimdiki haline bakınca herşey açıkça anlaşılıyor.. emre kılıç sivastan geldiğinde nasıldı şimdi nasıl? cagne burdayken nasıldı ingiltereye gittikten sonra nasıl oldu?
Mustafa’nın fizik durumu fena değil bence şuan başka sorunları var gibi. Emre’nin de fizik olarak bi farkı yok. Diagne’nin var, o da normal, premier lig temposu, antremanı tabiki farklı ama Terim tecrübesinde bi hoca da Mısır takımları kadar antreman yaptırır, taktik de verir. Böyle konuşuyorsa bu çocuktan bir halt olmaz, hırs yapıp Diagne’yi keseceğine 5 karış suratla hücum bölgesinde dikiliyor sadece.

Mustafa’nın fizik durumu fena değil bence şuan başka sorunları var gibi. Emre’nin de fizik olarak bi farkı yok. Diagne’nin var, o da normal, premier lig temposu, antremanı tabiki farklı ama Terim tecrübesinde bi hoca da Mısır takımları kadar antreman yaptırır, taktik de verir. Böyle konuşuyorsa bu çocuktan bir halt olmaz, hırs yapıp Diagne’yi keseceğine 5 karış suratla hücum bölgesinde dikiliyor sadece.
hocasaha kenarından el kol hareketleri yaparsa maç sonrası günah keçisi haline getirirse alıp almamak için devre arasını beklerse hangi oyuncu moralle oynar?

Gelir gelmez ilk 11 de başlat 2-3 tane atsın bak bakalım nereye gitmek istiyor kim gitmek ister lan mısıra geri. Mısırlı olsan da istanbul varken dönmezsin. Uyum değil bu çocuk hep fransayı istedi

Bu işe çok keyfim kaçıyor. Ah ft eline verilen elması mahvettin.

Geri
Üst Alt