Mohamed Zamalek'e Geri Dönmek İstiyor İddiası

1 hafta gitsin ailesini görsün gelsin

•quod erat demonstrandum•

Terim bu çocuğu yedi. Mental anlamda ne hale geldi adam. Onun haricinde saçma sapan antrenman taktikleri ile mükemmel yetenekteki bir topçuyu bitirdi resmen ya. Kim alınır kim gider umrumda değil ama şu adama yazık oldu. Bir gedson gelsin istiyorum bir de bu adam gitmesin istiyorum. Babel, Ömer Bayram gibi tiplerle doldurdu takımı ft.

Olabilecek en berbat senaryo oldu yine keşke bordeauxya gitseydi

sırada kimi harcayıp çöpe çevireceğiz bakalım.

son 2 yılın sebebi terim bedava verilen 2 şampiyonluk kurulan kadro oynatılan futbol değişiklikler vs vs ama mental olarak zayıf bu adamın sahada ruh gibi gezmesini terime yıkmak tamamen saçmalık bence mental olarak zayıf futbolcudan bir cacık olmaz

Namazını kılıyor, orucunu tutuyor, her yer cami. Bir Arabın başka ne derdi olabilir!

Temkinli davranmak lazim. Misir basini bize gelmeden önce Mo Gsyi istemiyor Etienne istiyor gibi haberler pompalamisti. Hemen Gaza gelmeyelim bence

bu iyice kekoya bağladı işi. bu sezon sahaya cıkıp ne oynadıgınıda gördük. neyin tribi bu.

Mustafa abinize izin verin mısır liginde show yapacak

St johnstone ilk macinda o golu atsaydi, hersey iydi hocaya göre. Kereme daha sonra bide guzel asist verdiydi, direge vurdu. Diagne kasimpasa macinda ilk yari 3 net gol kaciriyor ona laf yok. Adaleti yok bu işin. Yazik ya 23 yasindaki genci ne hale getirdi hoca. Oynatsaydin 3 mac üst üste bi 90 dakika.

Zamalek'e dönmek isteyeceğini sanmıyorum. Mantığa aykırı çünkü. Eğer Fransa transferi istiyorsa oraya bizden daha kolay gidebilir. Zamalekin bedevi yöneticileri ile tekrar tekrar uğraşmak istemez. Aralık ayına kadar daha çok şey değişir. Yine kendini gösterip Aralıkta bonservisini almamızı isteyecektir. Yaz transferinde yine Fransa planı olabilir. O da biliyorki GS ya kiralanmış dikiş tutturamamış oyuncunun Mısırdan Fransa transferi daha zordur.

Geri
Üst Alt