Molde Maçı İlk 11'imiz!

Hoca performansindan memnun degilmis
Olmamalı zaten. Kerem değilse Kaan veya Berkan olmalıydı...Hem hantal, hem de ayakta kalmakta zorlanan orta saha oyuncusuna niye katlanılsın ki?..

Şu an oynayacak durumda olmayanlar ve yeni geleceklerle birlikte, sıra Mertens' e gelmeli kesinlikle. Ona karşı haddinden fazla zaafiyet gösterdiği kanaatindeyim hocanın...

İçimden bir ses iki Kerem de utandıracak diyor, olumlu anlamda sizi, olumsuz anlamda beni.

3lü os çıksak daha ii olurdu sanki mertens'in ii koşması gerekecek

Kahrolsun 8+3 yaktın tff bizi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

lineup.png

Sergio olunca neden Sergio oynuyor diyorum. 11 de olmayınca neden yok diye korkuyorum ulan nasıl bi adamsin sen sergio

Yine aynı savunma kurgusu ve Demirbay'ın şu ana kadarki verdiği izlenime göre Torreira'ya rağmen yine yumuşak bir orta saha. Molde kendi sahasındaki gibi organize ve hareketli oynayabilirse yine zor anlar yaşatır. Yine özellikle kanatları savunmayı beceremeyiz gibi duruyor. Bence Okan Hoca'nın sevmediğim yönü olan en azından bazı zor veya kritik maçlarda orta sahayı yeterince kabalık veya dirençli tutmama alışkanlığı devam ediyor gibi görünüyor.

Mertens 1 maç yedek olsun nolur yani niye yapmıyor bunu. Bu herif 36 yasinda yav. Her maç oynayınca performansı dusuyor. Gerçi 1hafta dinlendi neyse

Kerem konusunda bende tereddütlüyum bakalım goreceğiz

Demirbay kendini gösterirse eğer yeni alınacak 8 numarayla birlikte sergio bir daha forma yüzü göremez. Tabi sakatlık vs. Olmazsa.

Geri
Üst Alt