Molde Maçı İlk 11'imiz!

Abi haklısın ama şuan 30 milyon euro luk maç var. Kazan sonra istersen kadro dışı bırak.
Orası öyle tabide - bilmiyorum belkide sıkıntısı vardır gerçekten - maç sonu ya da yarın belli olur o.

Torreira esas önem burdaki - Kerem Demirbay'da bir zahemt iki top oynasın buraya geldiyse. Oliveiranın defansif olarak adam karşılamada sıkıntısı var - kaç kere yetişemedi ilk maçta hızlı ataklarda yanındaki adama.

Kerem gerekirse görür Sarı kartı durdurur.

Bu maçın mazereti olmamalı artık en az rakip kadar koşup kendimizi şl ye atmalıyız.

Atmosfer ve presle erken gol ve hatta mümkünse goller bulamazsak sıkıntılı bir maç olur gibi. Rakibin ilk maçta bize çok ters gelen 3-5-2'sine hepten yol versin diye özellikle yapılmış kadro gibi ya... Torreira garibim yine sırtında taşımak zorunda savunmayı. Ya da işte yine Icardi gelen ilk topları içeri vurup rakibin hevesini gazını baştan kıracak...

Avrupanın üst düzey takımları dahil son zamanlarda molde kadar hızlı, diri ve naptığını bilen bir takım görmemiştim. Extra extra motive mi olmuşlardı acaba yoksa bizim mi fizik kalitemiz çok kötüydü bilemedim

Bir medyayi oku istersen sabahtan beri elli tane bultende elli tane yerde soylendi
7-24 gundemi takip etmeye calisiyorum oyle birseye denk gelmedim

biraz rahat ol ayrica ne bu trip? Forumun 90% gordugun gibi durumdan habersiz demek senin dedigin gibi 50 tane bultende 50 tane kisi soylememis.

Sürekli yok 30 milyonluk yok 50 milyonluk yok bilmem ne

Sanki kulübün muhasebecileri burada toplanmış gibi safi stresler

Ortasahada defansif olarak daha sağlam olacağını ve ilk maçtaki açıkları vermeyeceğini düşünerek Kerem Demirbay tercih etmiş Oliveira yerine
Açıklar Oliveira’dan mı yoksa başka yerden mi kaynaklanıyor anlaşılmış olacak

Baştan koparmayı düşünerek de Barış yerine Tete tercih etmiş

Ben olsam Tete veya Kerem A.dan birini 2. yarı işler ters giderse kilit açıcı gibi düşünerek sonradan almayı düşünürdüm
Toreira - Oliveira’yı da bozmazdım, Oliveira son maç iyiydi, bence açıklar oyun anlayışından kaynaklanıyordu

Umarım hoca haklı çıkar, tribünün de etkisiyle erken koparırsak rahat rahat geçeriz

hiç keser mi Mertens'i kesmez.Adam geçen hafta kaç aydır beklediğimiz her şeyi tek başına çöpe atıyordu.

hiç keser mi Mertens'i kesmez.Adam geçen hafta kaç aydır beklediğimiz her şeyi tek başına çöpe atıyordu.
Öyle deme hocam ya , 2 turda da 1 i füze diğeride rahatlatan gollerde ondan geldi. O kadarda negatif bakılmamalı bence

Yorulduğunda daha zorlamamak lazım maç içinde o ayrı.

Tutarsa dahi tutmazsa Oliveira nerede Hoca kadrosu. Hadi hayırlısı inşallah

Geri
Üst Alt