Molde Maçı İlk 11'imiz!

Demirbayı görünce niyeyse bi gerildim korkmaya başladım, inşallah maç sonu sayıp sövmeyiz

Laga lugayı geçelim - avantajlı skor var - taraftar var - ambians var

Moldeyi eleyip CL'ye gidemessek Avfupa Lİgi müstahak demektir.

Çıkacağız...
Çakacağız...
Eğleneceğiz...

maçı koparın aslanlar sabahtan beri tırnaklarımı yemekten helak oldum. 3-4 atalım bitirelim

Oli yolcu diyorsunuz orta sahaya aylardır 1 adam bulamadık onun yerine kimi bulacaz bu son günlerde

Abi şu lige bir kalsaydıkta öyle kim gidecek kim kalacak belli olsaydı. Tarihin en önemli maçı ya

Sen futbolcusun - transferin netleşti diyelim - sonraki maça motive olur musun full derecede ?

Yunus istisna idi deplasmanda çünkü adam GS den yetişen ve kulübü benimseyen bir çocuk. Yabancılardan beklemem işin doğrusu.

Edit: yedekte olmasının nedeni transfer ise tabi - bunu göreceğiz

Güzel 11. Bakalım 3-5-2 dizilen rakibe karşı ne dizilimle çıkılacak. İlk maç ortasahada 1 kişi eksik kalıp ezilmiştik. Gerekirse 3-5-2 ye 3-5-2 ile çıkılmalı.

Sen futbolcusun - transferin netleşti diyelim - sonraki maça motive olur musun full derecede ?

Yunus istisna idi deplasmanda çünkü adam GS den yetişen ve kulübü benimseyen bir çocuk. Yabancılardan beklemem işin doğrusu.

Edit: yedekte olmasının nedeni transfer ise tabi - bunu göreceğiz
Abi haklısın ama şuan 30 milyon euro luk maç var. Kazan sonra istersen kadro dışı bırak.

Bence çok doğru kadro... Sergio'nun defansif zaafiyeti için Kerem'i almış..İnşallah etkili performans sergiler.. Ödüm kopuyordu BAY'ı sağda oynatacak diye..

Keşke ama sanmam öyle olsa yedeğe de koymazdı.
Kadro dışı bırakmak artık transfer netleşince oluyor.
Bi ihtimal lig maçı keremle başlarım bi bakalım demiş olabilir.
Bence oli 1 sene daha kalmalı.Gelecek orta saha uyum sağlamaz sakatlanır vs ise Demirbay Berkan dışında adam yok

Geri
Üst Alt