Montella: "İki maçta 65 şutumuz var, demek nasipten öte yol yok"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1000163274.webp

Montella: "Çok üzgünüm. 35 yıldır futboldayım, normalde 50 maçta denk gelir böyle maç. İki tane üst üste geldi. İki maçta 65 şut var, topa sahip olma yüzdesini söylemiyorum. Kader bizden yana değildi. Nasipten öte yol yok."

Forvet sorusuna tepkisi:

Montella: "Forvet konusunu açmanıza şaşırarak bakıyorum. İki maçta 65 şut var kaleye. Niye top girmiyor açıklamak isteyen varsa öğrenmeye hazırım. Biz gidiyoruz olmuyor, onlar bir kere geliyor gol oluyor. Forvet ile ne alakası var bunun?"

Montella: "Pozisyon üretemesek, ceza sahasına giremesek o zaman üretemedik o yüzden kaybediyoruz derdik. Ama gerçekten kader bizden yana değildi. Başka bir şey düşündürmez. Nadir denk geliyor bu maçlar."

Montella: "Bu saatten sonra yapmamız gereken şey, büyük turnuvalarda oynamayı alışkanlık haline getirmek. Sürekli buralara katılamadığımız için belki psikolojik olarak oyuncularımızı bir şeyler düşürmüş olabilir."

Montella: "Ben futbolcularımızın çalışkanlığına bakarım, o önemli. Hepsi inanılmaz mücadele ve hırs vardı. İki maçta da sonuna kadar mücadele ettiler, onlara hep destek olacağım. Kimse kendini geri çekmedi, herkes çalıştı mücadele etti ama olmadı."

Montella: "Sürekli yeni ve genç oyuncuları süreçte tutarak, çekirdek kadro geliştireceğiz. Bundan sonraki turnuvalarda da olmak istiyoruz."

Montella: "Ozan Kabak'a çok saygı duyuyorum. Çok kuvvetli oyuncu. Arkadaki iki stoperin birbirlerini tamamlıyor olması lazım. Merih, Abdülkerim ile çok iyi oynuyor. Ozan da oynayabilirdi ama başka oyuncular da oynayabilirdi. Ama seçimler ve kararlar veriyorsunuz."

Çünkü bir planın yok. Hakan'ınla , Arda'nla , Kerem'inle defol.

Defol

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu ana kadar çok başarılı buluyordum ama turnuvada resmen sıçtı sıvadı.. tabiri caizse yatacak yeri yok!!

zerre hazırlanmamış rakiplere..

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Defol git ya keremi 135 dk oynatirsan gol atamazsin

Ulan doğru düzgün pozisyonun yok. Her topu 30 metreden vurursan 65 değil 100 de olur sığır

Bos istatistikleri gec

Kulubunde sure almayan, bos bos adamlari nasil takima aldigini anlat.

Forumca paraguayla ve avusturalya ile maç yapsak bizde çekeriz o kadar şut ya. Maksat şut cekmekse

Hacı'yı yalayıp durması çok acınası bir durum.

İlk maçtaki açıklamalarından sonra 0 puan alacağımız belli olmuştu. Kendisi ve federasyon başkanı ile vedalaşılmalı

Oranın havası çarptı galiba bu adamı. Şu rezilliği nasip kısmet diye yorumlamak için mal olmak lazım.

65 sut oyle mi

Kac tane kaleye bulan sutu bu meziyeti oldugunu dusundugumuz Hakan, Arda , Kenan vurdu?

Stoper sutlari kaleyi bulan daha fazla...dalga gecer gibi.

Apokerim ve Mertin kafasi haricinde kaleye giden ciddi tehlike yok galiba hatirlamiyorum simdi.

Su bos istatistiklere siginma bizim ulkede rezlaet bir sey yav.

Geri
Üst Alt