Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlhan palamutYeni teknik direktörümüz kim olmalı bu şahsın yorumlarını ciddiye alıp okuyamıyorum
Kadrosunda real madrid, juventus, inter, premier lig oyuncuları olan bir takımın hocası değilde, sanki ürdün milli takımının hocası gibi konuşmuş!!Montella: "Ben futbolcularımızın çalışkanlığına bakarım, o önemli. Hepsi inanılmaz mücadele ve hırs vardı. İki maçta da sonuna kadar mücadele ettiler, onlara hep destek olacağım. Kimse kendini geri çekmedi, herkes çalıştı mücadele etti ama olmadı."
Çünkü klüpcülük artık milli sevginin ve değerlerinin önüne geçmiş durumda. İstisnasız herkes kendi tuttuğu klübü üzerinden bakıyor milli takımaİlk maçtan sonra sosyal medyada tek gördüğüm fbjkliler barış ve abdulkerimi tsliler topyekûn Uğurcanı sebep olarak gösteriyordu, bu millet en son 2002de birlik olmuştu, kesinlikle haketmedik ve inanılmaz sevindim, çok iyi oldu
Hal böyleyse başarı falan lazım değil, dramatik bi şekilde elenmek extra sevindirdi beni , şimdi suçlasınlar bizim oyuncuları istedikleri kadarÇünkü klüpcülük artık milli sevginin ve değerlerinin önüne geçmiş durumda. İstisnasız herkes kendi tuttuğu klübü üzerinden bakıyor milli takıma