Montella: "İki maçta 65 şutumuz var, demek nasipten öte yol yok"

Yeni teknik direktörümüz kim olmalı bu şahsın yorumlarını ciddiye alıp okuyamıyorum

Montella: "Ben futbolcularımızın çalışkanlığına bakarım, o önemli. Hepsi inanılmaz mücadele ve hırs vardı. İki maçta da sonuna kadar mücadele ettiler, onlara hep destek olacağım. Kimse kendini geri çekmedi, herkes çalıştı mücadele etti ama olmadı."
Kadrosunda real madrid, juventus, inter, premier lig oyuncuları olan bir takımın hocası değilde, sanki ürdün milli takımının hocası gibi konuşmuş!!

Son düzenleme:
Herşey nasip kısmet kadere bağlıyorsak sıradan birini TD yapalım. Varsa kısmetde nasipse kaderde kazanırız zaten montella

buraya kadar çok başarılı getirdi

ama turnuvada resmen sıvadı

Bu takımı santraforsuz oynattın bir önceki maçtan ders almadın bir de basına artisleniyorsun

İlk maçtan sonra sosyal medyada tek gördüğüm fbjkliler barış ve abdulkerimi tsliler topyekûn Uğurcanı sebep olarak gösteriyordu, bu millet en son 2002de birlik olmuştu, kesinlikle haketmedik ve inanılmaz sevindim, çok iyi oldu
Çünkü klüpcülük artık milli sevginin ve değerlerinin önüne geçmiş durumda. İstisnasız herkes kendi tuttuğu klübü üzerinden bakıyor milli takıma

Çok soğudum oyunculardan + hocadan

Böyle bir rezillik olamaz kabul edilemez

Bu oyuncuların ve federasyonun içinden geçilmesi lazım

Çünkü klüpcülük artık milli sevginin ve değerlerinin önüne geçmiş durumda. İstisnasız herkes kendi tuttuğu klübü üzerinden bakıyor milli takıma
Hal böyleyse başarı falan lazım değil, dramatik bi şekilde elenmek extra sevindirdi beni , şimdi suçlasınlar bizim oyuncuları istedikleri kadar

Geri
Üst Alt