Montella: "İki maçta 65 şutumuz var, demek nasipten öte yol yok"

Aaah ah!! Keşke gol atıp maçı kazanana değil de en çok şut çekene üç puan verseler.

Ah ulan!

Neyini savuncam yaw o gün de demiştim zaten gruptan çıkılmazsa ayrılmalı diye
Seni severim ama yakışmadı.

Ben çok net o gün yaptığın kavgayı hatırlıyorum. Bu laflari da sen dedin. Hatta tek maçla çöp ilan ettik diye dalga geçiyordun caferim. Gerçeklerin ortaya çıkma gibi huyu vardır.

Bu maç kötüydü tabi de bekleyip görmek lazım yakıp yıkmanın anlamı yok

Turnuvada 0 puan bile alsak adamın geçmiş 2 yılının iyi olduğu aşikar

Milli takımımızı menajerlerden kurtarmak gerekiyor.

65 şut aiscore'nin istatistikleri gibi kaleciye yuvarlanan topları isabetli şut sayıyorlar onu söylüyor sanırım, bir tane kalecinin böyle ucup uzak köşeden cıkardığı topumuz yok bu arada.

Ulan görende zamanında play-off sezonunda FB yi bombaladigimiz maç gibi ablukaya aldık rakip kaleyi sanır. Rakibi açma acama saçma sapan şutlar çek 65 tane çektik diye ahkam kes. Hadi lan ordan

Neden bahsediyor bu yahu? 65 şutmuş..

İlk maçta net bir gol pozisyonumuz yoktu.. Adamlar göz açtırmadılar..

Bu maçın ilk 76 dakikasında var mıydı net pozisyonumuz bilmiyorum.. Çünkü maçın sonucundan emin olduğum için ilk 76 dakikada mışıl mışıl uyudum..

Karambole, oradan burdan şut çekersen 65 de olur, 165 de.. Ne diyon dayı sen?

Hamasetin, ötekileştirmenin, rakibi küçük görmenin, şovenistliğin sonu budur.. Siz hepiniz, biz Türkiye'yiz öyle mi? Adamın aklını böyle alırlar..

Hıyarın biri YouTube da 'golle uyandırmak istiyorum' falan diye bir şeyler geveliyordu.. Uyandırdın mı yavrum golle?

Hala domine ettik kafasindalar ya sabir. Senin kac ETKILI sutun oldu lan???

Kovun su utanmazi. Yerine de yerli birini getirin (ama önce iho da gitmeli).

Öyle bi toplumuz ki dışardan gelen de hemen bozuluyor
Elin italyanına bak ya, nasipten öte yol yok demiş

3 kez 4 kez rakip kaleye gel ama etkili gel golü at topu çok yavaş çeviriyoruz cılız ataklardı bu 65 şut izleyen herkes gol atamayacağımızı biliyordu şanssızlık falan değil

Şimdi baktım. Kaleyi bulan şut:
Avusturalya maçı: 8
Paraguay maçı: 5

Yani altı üstü kaleyi bulan 13 tanecik şut çekmişsin 2 maçta da. Rakipler de öyle Almanya, Hollanda, Belçika filan değil. Ustelik; Paraguay ikinci devreyi komple 10 kişi oynamış.

Reziller.

Maalesef sadece oyuncular değil hoca da WC baskısını yoğunluğunu diyeyim kaldıramadı, diyenler olacaktır

tam tersi, kafası burada değildi hocanın, tüm aklı Fener'e TD olur muyum falan buralardaydı, adam akıllı çalışılmadığı bile çok belli

Gerizekalı herif
Montella bu kadar kötü bir TD değil daha önceden yaptıklarını da biliyoruz. Kafası milli takımda değildi belli ki. Kampa herkesi sokarsan milli takım kaptanlarını seçime meze yaptırır ve TD'ni de görüştürerek kafasını karıştırırsan olacağı bu. Tff başkanı sözde kabadayı İHO'nun yaptıkları işte.

Geri
Üst Alt