Tarık Erkır
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 10.688
- 3.413
- 1.778
Gelin ata binmiş “ya nasip” demiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Once patronu s... gitsin sonra buna sira gelir.ne zmn kovulacak bu herif
Cok pozisyon urettik diyor bu nasil maci takip etti acaba? Salak salak aciklamalar.
Aklimin ucunda var birisiTanıdık geldi mi adminim bir yerrden
Kim gelecek kardeşim yerine kim gelecek.
Adam avrupaya götürdü.
Dk ya götürdü.
Okanb gelmeyecekse mt başına bence montella kalsın.
Batırdım diyemeyen tüm teknik direktörler bu açıklamayı yapıyor demek ki. Kursta mı veriyorlar bunun eğitimini acaba?Aklimin ucunda var birisi
Arda T. gelsin diyeceğim de o da adamcı birisi yani çok hakkaniyetli forma şansı vereceğini düşünmüyorum. Ne kadar ciddi ve disiplini olduğunu da sahamızdaki İzlanda maçını kaybedip gülerek oyundan çıkmasından anlayabiliriz. Tabi o zamandan bu zamana çok şeyler değişmiş olabilir ama futbolcuyken böyle olan birisinin 180 derece değiştiğini de sanmam. Bize disiplinli ve taktisyen biri lazım. Montella'nın disiplinli olmadığını gördük. Onun sert ve disiplinli olan bir versiyonu lazım bize.Kim gelecek kardeşim yerine kim gelecek.
Adam avrupaya götürdü.
Dk ya götürdü.
Okanb gelmeyecekse mt başına bence montella kalsın.
Ilk maci analiz etmis olsalar zaten sorunun gol pozisyonuna giremedigimizi gorur. Tamam herifler ilk sutu gol yapiyor hadi buna sanssizlik dersin peki 90 dakika sen naptin derler adama? Herseyi yaptik top girmedi sadece demesi bence ya yanlis analiz yaptilar ya da mac okumasini bilmiyorlar . Ya da senin dedigin gibi bahane atiyorlar ortaya yani suc benim degil, suc topun (!) diyor kisaca.Batırdım diyemeyen tüm teknik direktörler bu açıklamayı yapıyor demek ki. Kursta mı veriyorlar bunun eğitimini acaba?
Arda T. gelsin diyeceğim de o da adamcı birisi yani çok hakkaniyetli forma şansı vereceğini düşünmüyorum. Ne kadar ciddi ve disiplini olduğunu da sahamızdaki İzlanda maçını kaybedip gülerek oyundan çıkmasından anlayabiliriz. Tabi o zamandan bu zamana çok şeyler değişmiş olabilir ama futbolcuyken böyle olan birisinin 180 derece değiştiğini de sanmam. Bize disiplinli ve taktisyen biri lazım. Montella'nın disiplinli olmadığını gördük. Onun sert ve disiplinli olan bir versiyonu lazım bize.
Rahata alıştıran hoca gelse çalışmadıkları için başarısız oluyoruz, otoriter hoca gelse bizi çok sıkıyor diye adamı yerler. Maalesef bu takımın bir yerlere gelmesi imkansız bu kafayla. Önce takımın kafasını değiştirmek lazım.Bu mt kadrosu rahata alışmış. Disiplinli adamı yerler grup aşamasında.