GSC Haber Morata: "Takım arkadaşlarım sağolsun hemen aralarına aldılar beni"

Büyük oyuncu büyük karakter iz bırakacak şimdiden belli oluyor

Aşırı sempatik yav. Geleli bir kaç gün olmasına hemen kanım ısındı.

Dur daha arenayı görmedin sevgi selinin doruklarını yaşayacaksın kral

Alvaro Morata: "Türkiye'deki bütün insanlara teşekkür ediyorum. Gerçekten dolu dolu geçti. Burada evimde hissediyorum. Takım arkadaşlarım da sağolsun hemen aralarına aldılar. Harika bir ülkede olduğumu hissediyorum."

Osimhen sorusu

Morata: "Ahmed'i de unutmamak lazım. O da çok çalışıyor. Bugün inanılmaz gol attı. Takıma çok yardımcı oluyor. Biz takımın parçasıyız. Hepimiz gol atmak ve takımı ileri taşımak için mücadele edeceğiz. Avrupa Ligi de benim için çok önemli ve heyecanlandırıyor."
oncelikle , basliigi acman iyi olmus sevgili alper.
dun mac bitimi bu aciklamalari bende canli izledim . cok guzel ve zeki aciklamalardi . (asagilar da bi tik detaya inecegim) .

morata nin adeta ^celebi gibi^ italya milano ~ turkiye istanbul ~ gaziantep ve en son da bolu sehrini bu cok kiscik surede kat etmesine +oynamasina - daha once sahsen denk gelmedim . varsa da ben hatirlamiyorum .

neyse . sadete gelelim ;

dun mac sonu , yayinci nin mac sonu roportaj sorusunu yapan sorumlunun ; morata'ya bir sorusu oldu , ustteki haber de *osimhen li olan kisim.
burada soruyu - acilim olarak - bi tik hatali ve eksik buldum .

soru da ; osimhen, icardi nin isminin gecip , ahmed'in gecmemesi - nerden baksan elde kalir bir durumdu .

neyseki morata bu durumu sezip yanitin icerisinde ^ahmed'e *detaylica ozellikle vurgu yapmasi , adeta bi nevi yayinciyi duzeltmesi,, ~ tarafim adina oldukca takdir ettigim bir sahne olarak ayrica belirtmek istedim.

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund , @Hüsnü Ayabakan

saygi ve selamlar .

Geri
Üst Alt