Morutan İstanbul'a Geldi!

Amma fakir ettiniz bizi.
Stad sponsor filan, baktigin zaman diger transferler uzun vaadeli, yani daha para bile harcamadik.
Kasada para yok kastim o. Her transferi bilmem kac taksit ile yapiyoruz zaten o yuzden Rumen pazarindan cikamiyoruz.

Oyuncunun satılacağına inanıyoruz ancak tüm transferlerde sonradan satış payı var. Keşke 1-2 daha fazla verilip bu satış payları kaldırılsaydı.

morutanı çok istiyordum fakat kim min jae ve cicaldau sonrası biraz daha beklentiyi düşürmekte fayda var.

artık alt liglerden gelen oyunculara karşı daha temkinli olmalıyız. belli ki adaptasyon süreci gerekecek. mesela nelsson için beklentim daha yüksek, direk formayı alıp üst düzey oynayacak diye düşünüyorum.

hayırlı olsun. 4.2 milyon € + şampiyonluğa 1.2 versek çok daha iyi olurdu. konuşulan bonservis de toplam 5.7 ise bence güzel bir rakam.

Bu deliye güvenemiyorum oyuncu istanbula ayak basmadan inanmam

5 senelik kontrat he

4.2 + 1.5 uefaya katilirsak
20% kardan pay

o 1.5i ne zaman ödeyecegiz persembe katilirsak? bu seneye mi baglaniyor seneye mi

5 senelik kontrat he

4.2 + 1.5 uefaya katilirsak
20% kardan pay

o 1.5i ne zaman ödeyecegiz persembe katilirsak? bu seneye mi baglaniyor seneye mi

Bu sene içinse saçma olmuş. Adam hiç maça çıkmadan 1.5m avro mu vericez. Bence konferans ligine gitmek istiyor bu sözleşmeden anladığım terim

Morutan da geldiyse 23 yaş ortalamasına sahip takımı kurduk üstelik hiç kiralık yok hepsi bizim oyuncularımız üstelik maaşlarının toplam 10 milyon euro'yu bile bulmuyor Falcao gibi oyunculara yıllık 5 milyon euro maaş vermekten nerelere geldik gerçekten büyük başarı tebrikler yönetim hiç oyuncu satmazsak dahi kaleci dışında gelecek 7-8 yıl çok rahat idare eder bu kadro oyuncu satacaksak da bundan sonra en az 20-30 milyon eurolar konuşulur Morutan'ın da maaşı 600-700k euro tutularak 5 yıllık sözleşme ve 25 milyon euro'ya serbest kalır maddesi olması lazım sözleşmesinde

Muslera(35)
Boey(20) Nelsson(22) Marcao(25) Aanholt(30)
Taylan(26) Berkan(23)
Morutan(22) Cicaldau(24) Kerem(22)
Mohammed(23)

Geri
Üst Alt