Morutan İstanbul'a Geldi!

Ciddiyim, Morutan tutarsa Popescu'yu da almaliyiz. O da cok dehset topcu

Transferin ilk ağzı çok ciddiyetsiz olmuş kaldırın abi düzgün bir haber yazalım araba sattı sanki pe

Vallaha maat ben pek ihtiyacimiz olan yarip gecen kanat gibi gormedim oyununu.

Tabi fikirler tartisilir ama bence bu takima 'telefon kulubesinde' calim atabilecek Adam lazim. Çünkü hiç yok bundan. Az biraz Kerem, baska?

Kötü oyuncu demiyorum. Şutları güzel ve oyun kurucu özellikleri var sanki (ona da ihtiyacimiz var) ama

Oyun sıkıştığında kim çalım atıp oyunu diğer bölgeye geçirecek.

Gedsonda olmuyor.

Yani bence bu konuda bariz bi eksikligimiz var.

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Vallaha maat ben pek ihtiyacimiz olan yarip gecen kanat gibi gormedim oyununu.

Tabi fikirler tartisilir ama bence bu takima 'telefon kulubesinde' calim atabilecek Adam lazim. Çünkü hiç yok bundan. Az biraz Kerem, baska?

Kötü oyuncu demiyorum. Şutları güzel ve oyun kurucu özellikleri var sanki (ona da ihtiyacimiz var) ama

Oyun sıkıştığında kim çalım atıp oyunu diğer bölgeye geçirecek.

Gedsonda olmuyor.

Yani bence bu konuda bariz bi eksikligimiz var.

rengim futbolcu analizin harbiden dehşet kötü gibi duruyor.

keremin çalım atabildiği nerde görülmüş? ayrıca morutanın en büyük özelliği dar alandaki dribbling yeteneği.

yani senin söylediğin gibi telefon kulübesinde çalım atabiliyor. fakat yarıp gidecek topçu dediğin sanırım topla son sürat giderken kıvrak olan topçulardan bahsediyorsun.

öyle topçuların trde işi yok artık.

rengim futbolcu analizin harbiden dehşet kötü gibi duruyor.

keremin çalım atabildiği nerde görülmüş? ayrıca morutanın en büyük özelliği dar alandaki dribbling yeteneği.

yani senin söylediğin gibi telefon kulübesinde çalım atabiliyor. fakat yarıp gidecek topçu dediğin sanırım topla son sürat giderken kıvrak olan topçulardan bahsediyorsun.

öyle topçuların trde işi yok artık.
Kereme zaten 'az biraz' demisim reis.

Videolarina bakiyorum hep şut atiyor felan, yani dedigin gibi bi ozelligini goremedim ben izledigim videolarda. 50 tanede video izlemedim, onu da belirteyim.

Benim hayalimdeki sag kanat A.K. Keita/ Bizdeki Rebery tipi reis. Ver topu, alsin sirtina 2 kisiyi ve hooppppp rakip kale.

Yani en az 1 kanat boyle olmali

Becali yüz tane demeç verdi Galatasary ile görüşüyoruz vs gibilerden.
Sonra başkan çıktı hiç bir iletişimimiz ve teklifimiz olmadı dedi.

Şimdi de temkinli olmak lazım Becali'nin açıklamasına inanıp oldu bitti demeyelim....

Kereme zaten 'az biraz' demisim reis.

Videolarina bakiyorum hep şut atiyor felan, yani dedigin gibi bi ozelligini goremedim ben izledigim videolarda. 50 tanede video izlemedim, onu da belirteyim.

Benim hayalimdeki sag kanat A.K. Keita/ Bizdeki Rebery tipi reis. Ver topu, alsin sirtina 2 kisiyi ve hooppppp rakip kale.

Yani en az 1 kanat boyle olmali

keita bu lige gelmiş en iyi kanat oyuncularından birisiydi.

aynı şekilde ribery dünyadaki en iyi kanat oyuncularından birisi. morutan bu oyuncular kadar güçlü ve süratli değil fakat rakip kaleye yıktığımız maçlarda seni üzmez.

dribbling yeteneği üst düzey. o konuda şüphen olmasın.

Avrupa ligi gruplarına kalamamak bizim için daha hayırlı olur gibi. Umarım maaşı konusunda çok fazla kaktırmamışlardır da anadolu kulüplerine falan kiralayabiliriz.

Geri
Üst Alt