Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.009
- 6.753
- 373
4-5 Avrupa için çerez parası bu arada kazık diyenlere kahkaha atıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok penaltı aldıracak inanın buna.Morutan'ın ligde rakiplere epey kırmızı kart çıkarttıracağını tahmin ediyorum....
nediyon olm sen
Ne ayaksin ?
Vallaha maat ben pek ihtiyacimiz olan yarip gecen kanat gibi gormedim oyununu.
Vallaha maat ben pek ihtiyacimiz olan yarip gecen kanat gibi gormedim oyununu.
Tabi fikirler tartisilir ama bence bu takima 'telefon kulubesinde' calim atabilecek Adam lazim. Çünkü hiç yok bundan. Az biraz Kerem, baska?
Kötü oyuncu demiyorum. Şutları güzel ve oyun kurucu özellikleri var sanki (ona da ihtiyacimiz var) ama
Oyun sıkıştığında kim çalım atıp oyunu diğer bölgeye geçirecek.
Gedsonda olmuyor.
Yani bence bu konuda bariz bi eksikligimiz var.
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kereme zaten 'az biraz' demisim reis.rengim futbolcu analizin harbiden dehşet kötü gibi duruyor.
keremin çalım atabildiği nerde görülmüş? ayrıca morutanın en büyük özelliği dar alandaki dribbling yeteneği.
yani senin söylediğin gibi telefon kulübesinde çalım atabiliyor. fakat yarıp gidecek topçu dediğin sanırım topla son sürat giderken kıvrak olan topçulardan bahsediyorsun.
öyle topçuların trde işi yok artık.
Niye olsun
Gidecegi yere hayirli olsun. Bir anda 12-14 veremiyoruz. Bjk 50-75%ine 8.5 verebiliyorsa alsinGedson giddi ondan
Kereme zaten 'az biraz' demisim reis.
Videolarina bakiyorum hep şut atiyor felan, yani dedigin gibi bi ozelligini goremedim ben izledigim videolarda. 50 tanede video izlemedim, onu da belirteyim.
Benim hayalimdeki sag kanat A.K. Keita/ Bizdeki Rebery tipi reis. Ver topu, alsin sirtina 2 kisiyi ve hooppppp rakip kale.
Yani en az 1 kanat boyle olmali
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gitmesin be özellikle bu yavşaklar kulübüne gitmesin.Gidecegi yere hayirli olsun. Bir anda 12-14 veremiyoruz. Bjk 50-75%ine 8.5 verebiliyorsa alsin