- 3 Haziran 2015
- 53.878
- 61.891
- 3.963
Cicaldauyu alirken birak tok aliciyi oynamayi acliktan ölüyorduk reisBakın tok alıcıyı oynasaydık cicalduyu da 2-3 e birakırlardı, eminim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cicaldauyu alirken birak tok aliciyi oynamayi acliktan ölüyorduk reisBakın tok alıcıyı oynasaydık cicalduyu da 2-3 e birakırlardı, eminim
Tamamda zaten avrupada oynatamiyorsun, ligi taylan berkan da götürürdü 2-3 macCicaldauyu alirken birak tok aliciyi oynamayi acliktan ölüyorduk reis
Tamamda zaten avrupada oynatamiyorsun, ligi taylan berkan da götürürdü 2-3 mac
O zamanda nerede transferler diye yakacaktık ortalığıBakın tok alıcıyı oynasaydık cicalduyu da 2-3 e birakırlardı, eminim
Bizim ligde üst seviye degilcicaldayunun da baya yardirip gol attigi skill videolari var
bunun da öyle
seviye farkindan dolayi rumen liginde bu arkadaslar daha rahat hareket ediyorlar
o lige fazla geliyorlar ama burasi farkli bir ortam
Sacha Boey(20 yaşında) 400 bin € ücreti var, Morutan(22 yaşında) 600 bin € ücreti var
Doğru planlama budur işte, üstelik ikisinin bonservis bedelini toplasan Feghouli 'nin bir senelik ücret ediyor
Geçen sene 3-0lık maçta bana whatsapptan koyduk mu yazdığını ne çabuk unuttun?
Sacha Boey(20 yaşında) 400 bin € ücreti var, Morutan(22 yaşında) 600 bin € ücreti var
Doğru planlama budur işte, üstelik ikisinin bonservis bedelini toplasan Feghouli 'nin bir senelik ücret ediyor
Nisandaydı, 4-5 ay oldu Nuri.Çabuk unutmadım ki bir sene oldu. Unutmam pek normal.
Bizim için hagirahmetli maradona rumen miymis
Cica’yı güzel sapladılarBakın tok alıcıyı oynasaydık cicalduyu da 2-3 e birakırlardı, eminim
Bugune kadar kimseye sen baska takimin taraftarisin falan demedim ama son zamanda cok dikkat cekiyorsun. Dun yedigimiz golden sonra da Nelsson 2. lige kiralik gider demistin. Simdi de bu yorum. Daha dikkat ceken bir cok yorumun var. Galatasaray taraftari olduguna emin miyiz?Cica’yı güzel sapladılar
Ne bütcesi renkdaş 3 milyon diyorlar bedavadan biraz pahalı.Ne morutanmis be.izleyelim bakalim. Neymis ne degilmis. Sonucta butcesine gore beklenti yuksek
Yani aşağı yukarı basında geçen ücretler bunlar ki bonservisleri filan doğru tahmin ediyorlardıBu rakamları nereden biliyorsunuz?
Sözleşme detayları açıklanmadı diye biliyorum.
Benimde dikkatimi çekti.Bugune kadar kimseye sen baska takimin taraftarisin falan demedim ama son zamanda cok dikkat cekiyorsun. Dun yedigimiz golden sonra da Nelsson 2. lige kiralik gider demistin. Simdi de bu yorum. Daha dikkat ceken bir cok yorumun var. Galatasaray taraftari olduguna emin miyiz?