Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niyeki10 verilebilir de hocanın açıklamalarının üstüne garip geldi bu olay. 10 numara genç oyunculara ağır gelebilir tarzı konuşmuştu daha dün. Hatta Belhanda gelen tepkileri kaldırabilir ama gençler farklı demişti. Sürpriz muhabbetine de uymuyor.
Bu mantıkla 14'te üçte birine tekabül ediyor.Bir Konyali olarak Konyamizin yarısına tekabül eden 21 numarasini benimsemis bulunmaktayim
Bende Gedson alındı arkasınada Geds10 şeklinde yazılacak sanmışıdım.Demek ki hocanin „iyi mi söyledim söylemeyeyim degil mi“ dedi konu tam olarak buydu konu taaaaa Rangerslere gitmisti oysa ki![]()
forumda tinerciler kol geziyor reis. dikkat et kendine.gal taraftar token satın almak gerekli diyor oy kullanamadım o yüzden bir ara bakarım bitcoin olayları sanırım
Bu açıdan mantıklı da hocanın sıcak olmadığı bir konuyu taraftarın seçimine bırakmak garip geldi. 10 numarayı kaldıramazsa taraftar aldırdı denir evet, ama her halükarda oyuncu baskı altında olacak. Belki de oy kullanacaklara 10 vermeyin diye tüyo vermek istemiştir hocaNiyeki
Bir şey derlerse 10 noyu taraftar istemiş olacak
O durumda 10 numara giyiyor diye kimse laf etmemeli.
Token aldın mı hae ?Oylama sonucu kapali olduguna gore 21 ciksa bile 10 secildi diyip 10 verebilirler.