Morutan‘ın Forma Numarasını Taraftar Belirleyecek!

10 verilebilir de hocanın açıklamalarının üstüne garip geldi bu olay. 10 numara genç oyunculara ağır gelebilir tarzı konuşmuştu daha dün. Hatta Belhanda gelen tepkileri kaldırabilir ama gençler farklı demişti. Sürpriz muhabbetine de uymuyor.
Niyeki

Bir şey derlerse 10 noyu taraftar istemiş olacak

O durumda 10 numara giyiyor diye kimse laf etmemeli.

Demek ki hocanin „iyi mi söyledim söylemeyeyim degil mi“ dedi konu tam olarak buydu konu taaaaa Rangerslere gitmisti oysa ki😂

Gelmiş geçmiş en klas numara olan 14'e oyumuzu bastık, demokrasi kazansın her şeyden önemlisi..

oylamanın durumu görülebiliyor mu? anlık sonuçları görebilsek daha iyi olurdu.

#21 gider de 10 verilir.

Bu arada lisansı çıkıyor, Pazar günü oynayabilir haberlerini de bu oylama olayı doğrulamış oldu galiba. Muhtemelen kadroda olacak forma numarasını da belirlemeye çalıştığımıza göre

21 numara benim uğurlu numaramdır ama bu formanın kalıcı olmayacağını varsayarak ben de 14 diyorum

gal taraftar token satın almak gerekli diyor oy kullanamadım o yüzden bir ara bakarım bitcoin olayları sanırım

Niyeki

Bir şey derlerse 10 noyu taraftar istemiş olacak

O durumda 10 numara giyiyor diye kimse laf etmemeli.
Bu açıdan mantıklı da hocanın sıcak olmadığı bir konuyu taraftarın seçimine bırakmak garip geldi. 10 numarayı kaldıramazsa taraftar aldırdı denir evet, ama her halükarda oyuncu baskı altında olacak. Belki de oy kullanacaklara 10 vermeyin diye tüyo vermek istemiştir hoca :)

Oylamadan 10 çıkmama olasılığını zayıf. Oyuncu üzerinde taraftarın numara baskısı oluşturması engellenmek istenmiş bakın zaten siz verdiniz gibisinden.
Bence Geds10 için beklenmeliydi o numarayla onu markalaştırma şansımız daha yüksekti. Gelmeyeceği kesinse tabi bilemiyorum.

Bu arada Feghouli, Arda filan alamaz resmi maçta oynadılar 89 ve 66 ile. Yönetmelik böyle diyormuş. Onun dışında Oğulcan10 geyiği de bence gerçek dışı haber.

18 giyseydi, bunların içinden 21

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Amma tatava oluyor bu oyuncu numaraları konusunda. #10 muhabbeti bir bitmedi, kimse giymesin ne olacak yani?

Geri
Üst Alt