Morutan‘ın Forma Numarasını Taraftar Belirleyecek!

terimciler

1630080528517.webp

Kulüp şirk koşmaya başladı galiba, kimsenin kaderiyle oynanmaması lazım, ne denk geliyorsa vermeleri lazımdı.

10 numara seçer çoğu insan şöyle bir oylamada. Geçmiş olsun.

Sizler için de oy verdim
‘21’

Ekli dosyalar

• 7B453766-6A1A-430B-8836-ACBAE97DB0E6.webp
    7B453766-6A1A-430B-8836-ACBAE97DB0E6.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 33
Yuksek sayilari dengelemek adina 10 numarayi tercih ediyorum.

Tercihler arasinda 1 numara bile olsa, onu tercih ederdim. Yuksek sayilarda ipin ucu okadar kacti ki.

10 numara alsa nolacak sen taraftar olarak ne kadar arkasında duruyorsun kaç maç sineye çekeceksin yaptığı hataları. Mesela burak yilmaz bi ara o kadar baskı uyguladık statta iyi hatırlıyorum adam ilkokul çocukları gibi top oynuyordu bi ara o derece korktu çekindi adam. Saha kenarında Terim ve bizim taraftarla birleşince topçuların elleri ayakları dolanıyor heyecandan korkudan. Kendi takımına karışmayacaksin aga rakibi ıslıkla topçularini alkışla bu kadar basit. Bi top kaybı yapinca bizimkiler hemen aaaa uuuuuuu vuuuuu yakışmıyor gerçekten.

Tamamen token sattırmak için yapılmış bir hamle. İddiasına girerim her türlü 14 numara kazanacak. Çünkü GEDS10'un yeri hazır.

Oğulcana falan verileceğine verilsin bu çocuğa işte avrupa da gözler üzerinde olur pazarlama taktiği işte ne uzatıyorsunuz yaa. Oğulcan ismi dönüyor alooo kendinizde misiniz

Geri
Üst Alt