Tevfik Aksoy
Aslan Üye
- 23 Mayıs 2011
- 8.687
- 1.500
- 1.538
bye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biattorentçi misiniz acabaKaç kurtar kendini!!1!
Ekibimiz y yeme durumundan y yedirme durumuna ne zaman geçer admir?Torrent hocam Mohamed'i de bitirdi
Bizden sonra coşacaktır
Ya bizim takımın geliştirmesini işlemesini bıraktım Gomis in Babel in arkasında kalmasınlar en azından 37 yaşındaki Gomis kadar genç oyuncularımız da şans bulabilse bana yeter ama Fatih Terim gidiyor Torrent geliyor Torrent gider başkası gelir 1 ay içinde bir bakmışız 35-36 yaşında futbolcuları ilk 11 de yürürken izliyoruzKötü futbolcu değil ama daha çok işlenmesi lazım. Bunun da bizim kulüpte gerçekleşmesi zor gibi duruyor.
Ya Kerem gibi hırslı olup kendi kendine bir şeyler yapmaya çalışacak ve kendini geliştirmeye bakacak ya da gidecek. Başka bir seçenek göremiyorum maalesef açıkçası.
Son olarak bitiricilik ve son vuruş konusunda (çok) kötü olduğunu düşünüyorum. Her topa abanma huyuna acayip uyuz oluyorum, bu Gomis'te de var.
Torrent hocamın enkazını temizlemek lazım önce. Enkaz bıraktıEkibimiz y yeme durumundan y yedirme durumuna ne zaman geçer admir?
Nr alaka ya oynuyor adam gayet guzel kulübeden mi gol atsin pas versin. Aşağılama eşittir yorum mudur ya ne sosyal medyaymış yaDefolup gitsin o zaman. Top oynamasına 1 senedir bekliyoz
KalmalıDefolup gitsin o zaman. Top oynamasına 1 senedir bekliyoz
İki huysuz ihtiyarın enkazını toparlayabiliriz inşTorrent hocamın enkazını temizlemek lazım önce. Enkaz bıraktı