Mostafa Mohamed Ayrılmak İstiyor

7 milyon euro üzeri bir gelir gelse güzel olur.

Iyi futbolcu, yada kotu futbolcu olabilir o ayri ama arkadas geldiginden beri her transfer sezonunda fransaya gitmek istiyormus, kalmak istemiyormus gibi haberleri duymaktan biktik. Burasi Galatasaray kardesim, istemiyorsan git herkes bir rahatlasin. Zaten kulubun icine iyice ettiler.

Kötü futbolcu değil ama daha çok işlenmesi lazım. Bunun da bizim kulüpte gerçekleşmesi zor gibi duruyor.

Ya Kerem gibi hırslı olup kendi kendine bir şeyler yapmaya çalışacak ve kendini geliştirmeye bakacak ya da gidecek. Başka bir seçenek göremiyorum maalesef açıkçası.

Son olarak bitiricilik ve son vuruş konusunda (çok) kötü olduğunu düşünüyorum. Her topa abanma huyuna acayip uyuz oluyorum, bu Gomis'te de var.

Allah Allah gençleştirme operasyonumuz takır takır ilerliyordu neden ayrılmak istiyor acaba Mostafa Mohamed ? Hayret bir şey

Kötü futbolcu değil ama daha çok işlenmesi lazım. Bunun da bizim kulüpte gerçekleşmesi zor gibi duruyor.

Ya Kerem gibi hırslı olup kendi kendine bir şeyler yapmaya çalışacak ve kendini geliştirmeye bakacak ya da gidecek. Başka bir seçenek göremiyorum maalesef açıkçası.

Son olarak bitiricilik ve son vuruş konusunda (çok) kötü olduğunu düşünüyorum. Her topa abanma huyuna acayip uyuz oluyorum, bu Gomis'te de var.
Ya bizim takımın geliştirmesini işlemesini bıraktım Gomis in Babel in arkasında kalmasınlar en azından 37 yaşındaki Gomis kadar genç oyuncularımız da şans bulabilse bana yeter ama Fatih Terim gidiyor Torrent geliyor Torrent gider başkası gelir 1 ay içinde bir bakmışız 35-36 yaşında futbolcuları ilk 11 de yürürken izliyoruz

Futbolcular gider adamlar kalır tribine girmek isterdim ama gelecek karanlık.

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Ben beğenmiyorum. Bonservisini alıp direk satalım. Yerine daha net gol vuruşu olan forvet alabiliriz insallah.

Geri
Üst Alt