Mostafa Mohamed Ayrılmak İstiyor

Fransa liginde show yapar
Ligue 1 orta sıra takımlarında birkaç yıl takılır, belki zaman zaman iyi işler de yapabilir ama fazlasına ihtimal vermiyorum; sonra ver elini Arap Yarımadası...

Birkaç yıl önce Bruma için 30-40-50 milyonları göreceğine dair yapılan naif yorumlar için de benzer şeyleri söyledim ki o bile çok daha yüksek potansiyel vaad eden biriydi; gördük...

Sen de git, o da gitsin, takımı kaderine terk etsin. Şaka şaka...

Bu ne simdi?Amaci ne bunun.Florya'nin kapisindan gecirmeyeceksin bunlari.

Nelsson' u unutmuşsun sanırım da konu o değil...Tamam, Gomis' in oynatılmasını doğru bulmuyorum, keşke hiç alınmasaydı hatta. Ama ne Ribery' si, ne B. Münih' i yahu, etmeyin!..
Renk kardeşim, eldeki oyuncuları bizdeki organizasyon, antrenman ve gelişim (fiziksel, zihinsel, taktiksel) açısından degerlendirip tespit yapıyorsun.Benim gibi düşünen taraftarlar ise potansiyel açıdan yorum yapıyor.Örneğin Arda Turan'in bizdeki gelişimi ile Atletico Madrid'deki gelişimi bir olmadı.Bizde 12,5 m.euroya ortalama bir hücum oyuncusu iken Atletico'da 40 m.euroluk bir dünya yıldızı haline geldi.Muhtemelen Kerem ve Marcao'da benzer sıçramayı yapacaktır (Nelson'u bilerek yazmıyorum, özellikleri bakımından sıradan görüyorum).Benzer şekilde Mustafa Muhammed de bizde kalırsa ortalama bir hücum oyuncusu olarak kalacak belki geriye gidecek (geldiğinde uçan adam bir anda bizim idman ve taktik anlayışı içinde sürekli geriye gitti) ancak içindeki potansiyeli çıkarırsak çok üst seviyeye çıkacaktır.Bizde kral olmazsa Avrupa'da kral olur çok net,sonuçta Burak Yılmaz'in bile 35 yaşında kral olabildiği bir futbol organizasyonu içinde Mustafa kasıp kavurur.

Marcao ve kerem'de ayrılmak istiyormuş.

Kulüpteki belirsizlik sandığımızdan daha çok vuracak bizi.

Renk kardeşim, eldeki oyuncuları bizdeki organizasyon, antrenman ve gelişim (fiziksel, zihinsel, taktiksel) açısından degerlendirip tespit yapıyorsun.Benim gibi düşünen taraftarlar ise potansiyel açıdan yorum yapıyor.Örneğin Arda Turan'in bizdeki gelişimi ile Atletico Madrid'deki gelişimi bir olmadı.Bizde 12,5 m.euroya ortalama bir hücum oyuncusu iken Atletico'da 40 m.euroluk bir dünya yıldızı haline geldi.Muhtemelen Kerem ve Marcao'da benzer sıçramayı yapacaktır (Nelson'u bilerek yazmıyorum, özellikleri bakımından sıradan görüyorum).Benzer şekilde Mustafa Muhammed de bizde kalırsa ortalama bir hücum oyuncusu olarak kalacak belki geriye gidecek (geldiğinde uçan adam bir anda bizim idman ve taktik anlayışı içinde sürekli geriye gitti) ancak içindeki potansiyeli çıkarırsak çok üst seviyeye çıkacaktır.Bizde kral olmazsa Avrupa'da kral olur çok net,sonuçta Burak Yılmaz'in bile 35 yaşında kral olabildiği bir futbol organizasyonu içinde Mustafa kasıp kavurur.
Olacak adam var, olmayacak adam var. Ribery' nin bize gelmesini Fransız futbol otoriteleri hayretle karşılamıştı; Türk kulüplerinin tarihte yakaladığı en büyük balık olduğu, burada oynadığı futbolla da bariz belliydi; hele 5-1 lik FB kupa maçındaki performansını kıyaslayabileceğim bir futbolcu performansı yoktur TR sınırları içinde; o olmasa farklı yenilgi kaçınılmazdı...

Bir noktadan sonra tartışmanın manası kalmıyor. MM muhtemelen Fransa' ya gidecek zaten; ne yapıp ne yapmayacağını göreceğiz. Forumda 13. yılımdayım, Allah ömür ve sağlık verirse burada oluruz ve birlikte değerlendiririz umarım. Birkaç yıl önce Bruma için bol keseden atıp tutanların sesi soluğu çıkmaz oldu; en fazla o ayarda bir kariyer seyri bekliyorum...

Gitmek istiyor bu adam bırakın gitsin bize cornelius gibi adam lazım adam Trabzon gibi şehirde bile mutlu oynuyor bunlar mısırdan gelmiş İstanbul u beğenmiyor.
Satın gitsin Kerem de marcao da gidebilir bize aklini ruhunu verecek adam lazım

İstanbul adamı bozar yeğen gibi oldu bu da biran önce göndermek lazım.

Geri
Üst Alt