Ramazan Aslan
Tecrübeli Üye
Yer göstereyim mi? Anlama kıtlığı var sanırımDaldan dala atlama..Konu mesaj sayısı ve utanmak.. Saçma sapan şeyler yazıp duruyorsun sürekli..
Neyse git ve sağa sola salça olmadan forumda takılmana devam et..
Yer göstereyim mi? Anlama kıtlığı var sanırımDaldan dala atlama..Konu mesaj sayısı ve utanmak.. Saçma sapan şeyler yazıp duruyorsun sürekli..
Neyse git ve sağa sola salça olmadan forumda takılmana devam et..
Uzaaaaaaaİyi halin buysa bi halt olmaz
Uzaaaaaaa
İyi halin buysa bi halt olmaz
Larinin sol bacağı etmez değil mi ?
•quod erat demonstrandum•
futbol bilgin bu kadar mı?İyi halin buysa bi halt olmaz
futbol bilgin bu kadar mı?
hoca adamı gözxen çıkardı satmaya çalıştı ve moralini bozdu ve üstelik sistemi olmayan birtakımda hala gol atabiliyorsa bu adam iyidir.. hocaardaya babele gösterdiği özeni buna gösterse çok daha iyi işler çıkarır..iki gol attı diye övenlerden fazla olduğuna inanıyorum
birgün babel feguli ve arda da kurtaracak ve çok pişman olacaksınTerim'i kurtaran oyuncular hep güvenmediği oyuncular oluyor. Bugünde Mostafa ve Morutan kurtardı
birgün babel feguli ve arda da kurtaracak ve çok pişman olacaksın![]()
hoca adamı gözxen çıkardı satmaya çalıştı ve moralini bozdu ve üstelik sistemi olmayan birtakımda hala gol atabiliyorsa bu adam iyidir.. hocaardaya babele gösterdiği özeni buna gösterse çok daha iyi işler çıkarır..
hoca iyi oyuncu kötü oyuncu ayrımı yapmaz.. kendine biat eden etmeyen ayrımı yapar..İnş çıkarır ama fiziği iyi formayı kapamaması beni kalitesi mentalitesi hakkında şüpheye düşürdü…dedikleri gibi sadece özel hayat kaynaklı formayı alamadıysa ben haksız konuma gelirim zaten bi kaç maç sonra. Hocayı desteklemiyorum fakat söylediğin kadar da zalim değil.
bizden gitsinler de ben başka birşey istemiyorum.. ama hoca babelle sözleşme uzatırsa da şaşırmamRenktaş bu yazdığım herifler toplam €6-7 milyon para indiriyor yalnız, bir gün değil her 2 maçın en az 1ini kurtarmaları gerek..
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Daha alınmadan önce çok istediğini deklare ettiği iki futbolcudan bahsettiğinin farkında mısın muhterem?!..Hani düşündüm, öyle davrandığı üçüncü bir isim aklıma gelmedi de!..Terim'i kurtaran oyuncular hep güvenmediği oyuncular oluyor. Bugünde Mostafa ve Morutan kurtardı
+1Bende 13-14 yıldır bu forumdayım ve mesaj sayımda az o arkadaş gibi.. Burda tam olarak nerede utanmalıyız?