Mostafa Mohamed: "Elhamdülillah mutluyuz"

Devre arasına kadar , bu şekilde gol attırabilirsek , devre arası uğurlarız gibi.

Terim'i kurtaran oyuncular hep güvenmediği oyuncular oluyor. Bugünde Mostafa ve Morutan kurtardı

iki gol attı diye övenlerden fazla olduğuna inanıyorum
hoca adamı gözxen çıkardı satmaya çalıştı ve moralini bozdu ve üstelik sistemi olmayan birtakımda hala gol atabiliyorsa bu adam iyidir.. hocaardaya babele gösterdiği özeni buna gösterse çok daha iyi işler çıkarır..

hoca adamı gözxen çıkardı satmaya çalıştı ve moralini bozdu ve üstelik sistemi olmayan birtakımda hala gol atabiliyorsa bu adam iyidir.. hocaardaya babele gösterdiği özeni buna gösterse çok daha iyi işler çıkarır..

İnş çıkarır ama fiziği iyi formayı kapamaması beni kalitesi mentalitesi hakkında şüpheye düşürdü…dedikleri gibi sadece özel hayat kaynaklı formayı alamadıysa ben haksız konuma gelirim zaten bi kaç maç sonra. Hocayı desteklemiyorum fakat söylediğin kadar da zalim değil.

İnş çıkarır ama fiziği iyi formayı kapamaması beni kalitesi mentalitesi hakkında şüpheye düşürdü…dedikleri gibi sadece özel hayat kaynaklı formayı alamadıysa ben haksız konuma gelirim zaten bi kaç maç sonra. Hocayı desteklemiyorum fakat söylediğin kadar da zalim değil.
hoca iyi oyuncu kötü oyuncu ayrımı yapmaz.. kendine biat eden etmeyen ayrımı yapar..

Terim'i kurtaran oyuncular hep güvenmediği oyuncular oluyor. Bugünde Mostafa ve Morutan kurtardı
Daha alınmadan önce çok istediğini deklare ettiği iki futbolcudan bahsettiğinin farkında mısın muhterem?!..Hani düşündüm, öyle davrandığı üçüncü bir isim aklıma gelmedi de!..

Morutan' a güvenmediğini nasıl anladın? En güvendiği oyunculardan biri olduğu çok belli. Şu an üst üste her maç 90 dk yı çıkaracak seviyede olmadığını görmek istemiyorsun anlaşılan...

Halil ve Diagne de övgüler alıyor ki MM onlar kadar süre buluyor...Bu üçü arasında ille haksızlık ettiği birini seçecek olsam Diagne derim, çok istekli ve faydalı oynadığı maçlardan sonra kadroya bile almadı. MM konusunda Hocaya ait bir defo görmüyorum; çalışsın, oynasın, rüştünü ispat etsin ve formayı alsın; bu kadar basit...

Şu mesajı gören de beni Terim biatçısı zanneder!..Her olayı, her futbolcuyu ayrı değerlendirmek gerekir; Herhangi bir şahsın her yaptığını doğru yahut yanlış kabulden hareket edeceksek, forumda zaman harcamaya, mesajlar döşemeye gerek yok. Bunu bir düşün istersen...

O küfür eden arkadaşı saygıyla anıyorum. Gagasına ……. kuşu nedir yav çok yaratıcı kahkaha attım :ROFLMAO::ROFLMAO:

Geri
Üst Alt