Selçuk Sarı
Tecrübeli Üye
- 19 Mayıs 2010
- 6.156
- 4.210
- 2.248
Çok şükür, pozisyonu ilk gördüğüm anda direkt çapraz bağ dedim ve çok korktum.Bir iki aya bile razıyım yani.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok kötü bir tablo yok ama değil mi üstad?Renktaş bence net hasar tespiti için mr erken çekilmiş. Ancak yazdıkları içerisinde en sıkıntılı kısım kapsül içi kanama, çok ciddi değilse 2-3 haftada toparlayacaktır.
Geçmiş olsun ağrısı olmazsa oynar psv maçında.
kemik ödemi radyolojik olarak iyileşmesi 1 ay süren bir bulgu olsa da klinik olarak çok daha hızlı iyileşir.
En azından oyuncumuzu kaybetmemiş olduk , açık konuşayım tek bacağı üzerine düştüğünde ben ön çapraz bağ gitti dedim içimden
Çok şükür
Hasar tespiti için mr erken çekilmiş nedir yahu.Sanki deprem sonrası hasar tespiti yapılıyor.Baglarda görüntüyü engelleyecek ne olabilir ki?Yani muhasebeci olsam acaba diyeceğim.Haaa kanamanın boyutu filan ve gelişmesi için ikinci bir mr çekimi yapılacaktır ancak bağ konusu olayı nettir.Mr da ya çıkar ya çıkmaz.Renktaş bence net hasar tespiti için mr erken çekilmiş. Ancak yazdıkları içerisinde en sıkıntılı kısım kapsül içi kanama, çok ciddi değilse 2-3 haftada toparlayacaktır.
Sakatlık ve ilk görüntüde ben çapraz bağ olması diye çok dua ettim(kamera açısından darbe mi yoksa dizde esnememi göremedim), onunla kıyaslarsan kıymık batmış gibi davran ancak kapsül içi kanama çok şiddetliyse psv maçında yok diye düşünmek lazım.Çok kötü bir tablo yok ama değil mi üstad?
Ben spamladım. Herkes üzerine düşeni yapmalı. Herif doktor gibi direk teşhiş koymuştu şimdi çok şükür yazıyor. Gevşek oğlu gevşekForumdakilerin totem olduğunu varsayıyorum.
Harun Muslu'yu spam yağmuruna tutmayı talep ediyorum.
Şükür allahım
Koyayım PSV'ye 2-3 maç kaçırsın, ben bu çocuğun gelişimini bizim forma ile görmek istiyorum.Sakatlık ve ilk görüntüde ben çapraz bağ olması diye çok dua ettim(kamera açısından darbe mi yoksa dizde esnememi göremedim), onunla kıyaslarsan kıymık batmış gibi davran ancak kapsül içi kanama çok şiddetliyse psv maçında yok diye düşünmek lazım.
Doktor olmak yetmez , MR cihazi vari yeteneklerin olması lazım onun için.Ben spamladım. Herkes üzerine düşeni yapmalı. Herif doktor gibi direk teşhiş koymuştu şimdi çok şükür yazıyor. Gevşek oğlu gevşek
Koyayım PSV'ye 2-3 maç kaçırsın, ben bu çocuğun gelişimini bizim forma ile görmek istiyorum.
Kodugumun yobaz harunuForumdakilerin totem olduğunu varsayıyorum.
Harun Muslu'yu spam yağmuruna tutmayı talep ediyorum.
Şükür allahım