Mostafa Mohamed Hakkında Açıklama

Çok şükür, pozisyonu ilk gördüğüm anda direkt çapraz bağ dedim ve çok korktum.Bir iki aya bile razıyım yani.

Allaha sukur. Psv macini kaçırsa bile (ki onu da bilmiyoruz) sezonu kacirmadi.

Aslan parcasina çok geçmiş olsun. İnsallah kısa sürede geri gelir

Geçmiş olsun ağrısı olmazsa oynar psv maçında.

kemik ödemi radyolojik olarak iyileşmesi 1 ay süren bir bulgu olsa da klinik olarak çok daha hızlı iyileşir.
En azından oyuncumuzu kaybetmemiş olduk , açık konuşayım tek bacağı üzerine düştüğünde ben ön çapraz bağ gitti dedim içimden

Çok şükür

Eyvallah abi. Ben şakayla karışık seni mentionlamistim. Ama sen yinede vakit ayirarak fikir bildirdin. Umarim Mostafa çabuk döner. Eyvallah ve selametle.

Renktaş bence net hasar tespiti için mr erken çekilmiş. Ancak yazdıkları içerisinde en sıkıntılı kısım kapsül içi kanama, çok ciddi değilse 2-3 haftada toparlayacaktır.
Hasar tespiti için mr erken çekilmiş nedir yahu.Sanki deprem sonrası hasar tespiti yapılıyor.Baglarda görüntüyü engelleyecek ne olabilir ki?Yani muhasebeci olsam acaba diyeceğim.Haaa kanamanın boyutu filan ve gelişmesi için ikinci bir mr çekimi yapılacaktır ancak bağ konusu olayı nettir.Mr da ya çıkar ya çıkmaz.

Çok kötü bir tablo yok ama değil mi üstad?
Sakatlık ve ilk görüntüde ben çapraz bağ olması diye çok dua ettim(kamera açısından darbe mi yoksa dizde esnememi göremedim), onunla kıyaslarsan kıymık batmış gibi davran ancak kapsül içi kanama çok şiddetliyse psv maçında yok diye düşünmek lazım.

Ucuz atlattık,bağlar gitti sandım.Psv maçına yetişir bence.

Sakatlık ve ilk görüntüde ben çapraz bağ olması diye çok dua ettim(kamera açısından darbe mi yoksa dizde esnememi göremedim), onunla kıyaslarsan kıymık batmış gibi davran ancak kapsül içi kanama çok şiddetliyse psv maçında yok diye düşünmek lazım.
Koyayım PSV'ye 2-3 maç kaçırsın, ben bu çocuğun gelişimini bizim forma ile görmek istiyorum.

Geri
Üst Alt