Mostafa Mohamed Hakkında Açıklama

Ne olursa olsun PSV maçında olması lazım ama sağlığı için canı sağ olsun, yeter ki o iyi olsun.

40 yılda 1 iş yapabilecek bir adam bulduk %90 elenecegimiz bir eşleşme benim de zerre umrumda değil 2 aya tamamen toparlar deseler bile razıydım
s-d930af3bd7703997744f8760630ce97aa17bbe0f.webp

🙏 🧿

Ayrıca şu saçma sapan felaket tellallığı yapanları da bu gibi durumlarda şu güzelim ortamımıza taşımayın lütfen. Kimdir, neyin nesidir, ne olduğu belli olmayan adamların tweetlerini görüp iyice gerilenler oluyor. Yapmayın gözünüzü seveyim. Çoğu 5 para etmez etkileşim köpeği olmuş şahıslar bunlar.

Hasar tespiti için mr erken çekilmiş nedir yahu.Sanki deprem sonrası hasar tespiti yapılıyor.Baglarda görüntüyü engelleyecek ne olabilir ki?Yani muhasebeci olsam acaba diyeceğim.Haaa kanamanın boyutu filan ve gelişmesi için ikinci bir mr çekimi yapılacaktır ancak bağ konusu olayı nettir.Mr da ya çıkar ya çıkmaz.
Kardeş ben mesleğimi az çok bilirim merak etme. Güvenip güvenmemek sana kalmış.

Mr mevzusunda sonucu okuyan bir insan(radyoloji uzmanı bir hekim) etrafta oluşan ciddi ödem nedeniyle mr sonucunda bile "ciddi ödem nedeniyle rapor optimal şartlarda yazılmıştır" diye. Bu da dipnot olsun isteyene.

Şükür, Allah beterinden korusun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kardeş ben mesleğimi az çok bilirim merak etme. Güvenip güvenmemek sana kalmış.

Mr mevzusunda sonucu okuyan bir insan(radyoloji uzmanı bir hekim) etrafta oluşan ciddi ödem nedeniyle mr sonucunda bile "ciddi ödem nedeniyle rapor optimal şartlarda yazılmıştır" diye. Bu da dipnot olsun isteyene.
Bu mesleği az değil bende çok bilirim kardeşim bağlarda herhangi bir sorun var ise açıkça mr cihazında görünür (bağlar ile ilgili bir sonuç)diğer konuda dediklerin tabi ki önemlidir.Kanama seviyesi,durumun ciddiyeti vs vs.tekrar değerlendirilir.

Geri
Üst Alt