Mostafa Mohamed Hakkında Açıklama

Bu mesleği az değil bende çok bilirim kardeşim bağlarda herhangi bir sorun var ise açıkça mr cihazında görünür (bağlar ile ilgili bir sonuç)diğer konuda dediklerin tabi ki önemlidir.Kanama seviyesi,durumun ciddiyeti vs vs.tekrar değerlendirilir.
Kardeş sen çok biliyorsun belli hadi selametle...

Sakatlıkla ilgili sorularınızı sorabileceğiniz adres:

D75A2287-1973-4239-9B0D-052392202E5C.webp

Son düzenleme:
Renktaş atar mı değil mi bilmiyorum ama ben genel olarak bilgilerimi paylaşıyorum, yararlanmak isteyen buyursun okusun sorsun istemeyene de diyecek söz yok.
Yahu ben de severim, okurum, merak ederim tıp alanını ama kalkıp doktorla atışmam bu konuda. Aklıma yatmazsa nedenini sorarım en fazla

Yahu ben de severim, okurum, merak ederim tıp alanını ama kalkıp doktorla atışmam bu konuda. Aklıma yatmazsa nedenini sorarım en fazla
renktaş kendisi de doktor diye tahmin ediyorum ama ben şahsen meslektaşımla bile bu kadar net konuşmam, kaldı ki tıp o kadar hızlı gelişen ve değişim bir alan ki: herhangi bir doktor "ben çok biliyorum" diyorsa yanılıyordur.

Bu habere cok sevindim. Kendisinden beklentim buyuk. Oyunun her bolumunu bizim lig icin cok iyi oynayabilen bir oyuncu.
Sakatlik belasi olmazsa, bu sene ligde 25 gol civari bir katki bekliyorum.

sende doktor değil misin renktaş

Oyle renktas. Psikiyatri alanında ilerliyorum. Alanım olmadigi için Melih abimi mentionlamistim. Zaten forumda boyle guzel bir adet var. Hosuma gidiyor abinin burada paylastigi degerli bilgileri okumak. Bende istifade ediyorum.

Ismail renktas sizi cikaramadim. Galiba eskiden bir tanışıklığımız var. Eski bir hesap üzerinden. Belkide benden yaşca ilerisin. Bu durumda ozur dilerim ve renktaş kelimesini abi olarak degistiriyorum

Oyle renktas. Psikiyatri alanında ilerliyorum. Alanım olmadigi için Melih abimi mentionlamistim. Zaten forumda boyle guzel bir adet var. Hosuma gidiyor abinin burada paylastigi degerli bilgileri okumak. Bende istifade ediyorum.

Ismail renktas sizi cikaramadim. Galiba eskiden bir tanışıklığımız var. Eski bir hesap üzerinden. Belkide benden yaşca ilerisin. Bu durumda ozur dilerim ve renktaş kelimesini abi olarak degistiriyorum
Sen ne şirin şeysin öyle

Gecmis mesajlari okudum da. Hekim arkadaşlarımın başına gelen bana gelse cinnet geçirirdim. Boyle durumlarda sakın mentionlama ha :D Kötü bir anıma denk gelip aslan üye olarak aranızdan temelli ayrilabilirim. Zaten kalmış profesör ünvanına burda 50 mesaj!

Geri
Üst Alt