# Mostafa Mohamed

İlk 11 başlamalı. Bu sezon hiç kullanamadık maalesef.

Attığı gole aldnamayin. Profil resmine bakınca ne kadar sevdiğimi anlarsiniz ama gomis çok daha etkili bir oyuncu. Mutlaka gomis oynamalı ilk 11 de.

MM hiçbir zaman bizim golcümüz olmadı olamayacak da. Gomis gibi bizi rakip alanda tutabilecek bir yapısı da yok. Bu tarz oyuncuların verimli olması fiziken güçlü olduklarında mumkun oluyor ama MM fiziken de iyi durumda değil.
Yaz transfer sezonunda satılıp Gomis'in yanına çalım atan bir kanat forvet alınmalı.

gomis'le beraber denenmesini isterdim fakat arka blokta top taşıyabilecek kabiliyette birisi yok.

Her maç en az bir kafa golü atar ama dün Boey'in ortalarını görünce (Yedlin de felaketti) sorunun kenar oyuncularında olduğunu gördük.

Bize uygun oyuncu değil demek yerine bizim oynadığımız berbat oyuna uygun değil değil desek daha doğru

Anadolu takımlarına karşı baskı kuramayan hücum hattında 3-4 pası doğru düzgün yapamayan ve kanat akınları çok zayıf olan bir takıma

C.ronaldoyu da koysan sırıtır

Penaltıcı kendisi olmamalı. Artık bir penaltı daha kaçırırsa geri dönüşü olmayan sıkıntılar çıkar Mohamed ile taraftar arasında.

Bir de bu adama da üzülüyorum açıkçası. Geldiğinde taraftarın sevgilisi oldu. Sonrasında hain ve beceriksiz ilan edildi, istenmeyen adam ilan edildi falan ama adama cidden doğru düzgün top gelmiyor. Düşünün ki en son iyi top taşıdığımız forvet 2017 yılındaki Gomis'ti. Bunu sebebinin 4-3-3 dizilişi ve oyun sistemimiz olduğunu düşünüyorum. Pas oyunu oynayacaksak ona uygun futbolcular olmalı takımda ama öyle bir futbolcu topluluğunu 250 milyon eurodan aşağı toplayamıyorsun zaten. Bizim direkt oynamamız lazım. Forvetleri anca böyle pozisyona sokarız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Falcao geldi sıçtı, diagne geldi sıçtı, halil keza öyle, şimdi ilk maçında 60 dakika oyunda kalan Gomis’in kaç pozisyona girdi? Sorun forvetlerde değil. Oraya top getirilmiyor. Mostafa’da attığı gollerin neredeyse tamamını bireysel becerileriyle, rakip savunmayı hataya zorlamasıyla ya da takipçiliğiyle attı. İnanmayan açsın baksın geçmiş maçlara. Şu oyun düzeninde ileride ister Gomis olsun ister Drogba olsun. Topu istediğin gibi ileride tutamazsın. Arkada toplayacak adamların olmadığı sürece bir halta yaramaz. Diagne bu sebeple oynatılıyordu, sonuç? Oynadığı birçok maçta takımın ofansif yönü neredeyse 0’dı. Takım doğru dürüst pozisyona girmeden maçı tamamlıyordu, kendisi de 2 gol attı zaten hepi topu. Gomis’ten ancak bir tık fazlasını beklerim yaşını vs düşününce. Dolayısıyla o da bizi kurtarmaya yetmez. Mostafa belki ileride top tutma anlamında bu ikisi kadar başarılı değil ama daha yırtıcı. Savunmayı daha çok yoruyor, aynı zamanda iyi bir takipçi. Bizim de başka türlü gol atmamız şu oyunla mümkün değil zaten.

Ayrıca ben en az Gomis kadar bitirici olduğunu düşünüyorum. Herkes Mostafa’nın kaçırdığı gollerden bahsediyor da bitiricilik özgüven işidir, konsantrasyon işidir. Bunlar kaybolunca atacağını bile atamazsın. Gomis’de az saç baş yoldurmadı. Çabuk unuttunuz herhalde kaçırdığı golleri, penaltıları. Fragman istiyorsanız dün kalenin içinde auta atışını tekrar izleyebilirsiniz. Hele para muhabbeti çıktığı dönemde burada bile “defolsun gitsin böyle oynayacaksa” diyordu taraftar. Çünkü konsantrasyonu ve motivasyonu kaybolmuştu.

Aynı şey Mostafa için de geçerli. Rize maçında ilk 11’e koydun 2 gol attı ki gole ihtiyacın varken 90’da 2 gol atmasına rağmen oyundan çıkardın. Hemen ardından konya maçında ilk 11’de başlattın maçın tek golünü attı. Avrupa maçında oynattın. Oyunda kaldığı sürede fena oynamadı ki maçı da kazandın. Sonra durduk yere hem de derbide Beşiktaş maçında kestin adamı, son 5 golünün 3’ünü atmış adamı kestin. Ki boktan futbol oynadın, gole ihtiyacın varken adamı 78. Dakikada oyuna aldın, 1 dakika sonra penaltı oldu. Doğal olarak kendini gösterme hırsıyla topun başına geçti ve tabi ki kaçırdı. Özgüven burada gitti. Sonraki 3 maçta çok geç oyuna dahil oldu ki takımın gole ihtiyacı varken. Karagümrük maçında beraberliği kurtaran golü attı. Sonra ne oldu? Fenerbahçe derbisinde yine yedek. Gole ihtiyaç olduğu halde 83. Dakikada aldı. Sonraki Avrupa maçında 90’da oyuna aldı. Sonra oynatmadı, sonra 11’e koydu, sonra 90’da oyuna aldı.

Hepimiz kendimize göre mesleğimizi yapıyoruz kendi işiniz ile karşılaştırın patronunuz size böyle davransa o şirkette kalmak ister misiniz? Motivasyonunuz ve özgüveniniz kırılmaz mı? Desek ki performans verseydi kesilmezdi, o da yok. Son 3 maçta 3 gol atmışsın en kritik maçta kesiyor seni. Ne yazık ki Terim sevmediği oyuncuları bitiriyor. Mostafa ile bir derdi vardı. Sevmedi bir türlü. Baştan beri böyle. Şimdi yeni hoca ile kendini tekrar bulmaya çalışıyor. Umarım şimdi adil davranılır ama sanmıyorum. Bu sefer de Gomis oynaması lazım diyerek baskı kurulur. Gomis için kesik yer. Tıpkı 5 maçta 5 gol atıp hakem katliamıyla kırmızı gördükten sonra sırf Falcao’ya yer açmak için önce çift forvete dönülmesi ve sonrasında sürekli kesik yemek zorunda kalmask gibi.

Gol atsa bile yaranamayan topçu. Garip 🤣
İlk geldiğinde sadece şutlarıyla, golleriyle değil oyun içi katkısıyla da mest ediyordu bizi.Bir gecede bütün yeteneklerini unutmuş olamaz.Çocuğu 2 defa art arda ilk 11 çıkarmadık ki şöyle kendini bulsun.Ona rağmen en skorer oyuncumuz o.(Kerem'den sonra)

Bundan sonra bence Domenéc kendisini ısrarla 11e çıkarmalı.Gomis'in yaşlandığı çok belli maalesef, onu 70den sonra yorgun rakibe karşı kullansak daha iyi olur sanki ne dersin?😁

İlk geldiğinde sadece şutlarıyla, golleriyle değil oyun içi katkısıyla da mest ediyordu bizi.Bir gecede bütün yeteneklerini unutmuş olamaz.Çocuğu 2 defa art arda ilk 11 çıkarmadık ki şöyle kendini bulsun.Ona rağmen en skorer oyuncumuz o.(Kerem'den sonra)

Bundan sonra bence Domenéc kendisini ısrarla 11e çıkarmalı.Gomis'in yaşlandığı çok belli maalesef, onu 70den sonra yorgun rakibe karşı kullansak daha iyi olur sanki ne dersin?😁

Adamın geçen sene bir mücadele ettiği ekip neredeyse komple değişti Denizcim. Henry yok, Gedson yok. Bir Kerem kaldı. Ama bu sezon çoğu giden maçı puan alarak kapatmamızı da sağladı. Attığı golleri çıkaralım, iki numaralı küme düşme adayı idik. Öyle altın değerinde gol ve puanlar şu anda. Dünkü maçta onlardan. İşi de gol atmak ise gerekeni yapmış zaten 🤣

Gomis evet biraz paslanmış gibi gelebilir ama daha çok takım oyuncusu gibi son dönem Drogbası işi görüp Moha'yı da Burak gibi kullansak bence bizim adımıza daha yararlı olur. Orta sahamız bu kadar zayıf madem artık forvetleri ciftlemek gerek belki de. Bir de böyle deneyelim derim ben ama işte yerlilerimizin kalite sıkıntısı beni düşündürüyor. Bu ikisi olsa üç kişi nasıl şekillenir diyorum, en ideali de öyle durumda herhalde Kerem, Emre, Halil olur gibi. 🙄

Hersey o ibrahim zirtosu ankaragücü macinda yedirdigi kirmizi kart ile basladi. Birde dün oyundan cikarken artislik yapmiyor mu. Sanki ankaragücünü ligde tutmuslar gibi, git onu bi düsün artislik yapmadan önce. Mo geldi itikledi cik git diye, elinde olsa cakacak bitane. Ama iste. Hayat gercekten adaletsiz, normalde böyleleri futbolcu bile olmamali.

Adamın geçen sene bir mücadele ettiği ekip neredeyse komple değişti Denizcim. Henry yok, Gedson yok. Bir Kerem kaldı. Ama bu sezon çoğu giden maçı puan alarak kapatmamızı da sağladı. Attığı golleri çıkaralım, iki numaralı küme düşme adayı idik. Öyle altın değerinde gol ve puanlar şu anda. Dünkü maçta onlardan. İşi de gol atmak ise gerekeni yapmış zaten 🤣

Gomis evet biraz paslanmış gibi gelebilir ama daha çok takım oyuncusu gibi son dönem Drogbası işi görüp Moha'yı da Burak gibi kullansak bence bizim adımıza daha yararlı olur. Orta sahamız bu kadar zayıf madem artık forvetleri ciftlemek gerek belki de. Bir de böyle deneyelim derim ben ama işte yerlilerimizin kalite sıkıntısı beni düşündürüyor. Bu ikisi olsa üç kişi nasıl şekillenir diyorum, en ideali de öyle durumda herhalde Kerem, Emre, Halil olur gibi. 🙄
3 yerli kuralında öyle bir tosluyoruz ki ne yapsan olmuyor, mecbur ya Taylan ya Berkan 😫 Allah'tan kiralıkların performansı çok iyi gidiyor.Kerem gitmezse kanatları Kerem-Yunus, kaleyi de Batuhan-Okan rotasyonuyla idare ederiz.Şu lanet sezon geçsin yeter ki bezdik valla 🤣

Hersey o ibrahim zirtosu ankaragücü macinda yedirdigi kirmizi kart ile basladi. Birde dün oyundan cikarken artislik yapmiyor mu. Sanki ankaragücünü ligde tutmuslar gibi, git onu bi düsün artislik yapmadan önce. Mo geldi itikledi cik git diye, elinde olsa cakacak bitane. Ama iste. Hayat gercekten adaletsiz, normalde böyleleri futbolcu bile olmamali.
Falcao'yu da böyle bir sahtekarlıkla kırmızıdan attırmıştı.Futbol hayatı sakatlıktan dolayı bitse gram üzülmem adalet yerini buldu derim.Kerem rica ediyor çıkar mısın diye, sırıta sırıta bakıyordu.Mostafa da dayanamayıp ittirdi bir tane.Takımda lider olsa ağzının payını verirdi yüzsüze.

Yaw dun Kerem'in onune yuvarlasa %99 2 - 1 olacakti. Ronaldo dahi olsan orada pas vereceksin

Geri
Üst Alt