Yunus Emre Bahçivan
Parçalı Üye
- 1 Haziran 2016
- 4.044
- 1.406
- 813
Açıkçası Lyon'a koy patır putur gol atar. Oyunumuz adama uygun değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 yerli kuralında öyle bir tosluyoruz ki ne yapsan olmuyor, mecbur ya Taylan ya BerkanAllah'tan kiralıkların performansı çok iyi gidiyor.Kerem gitmezse kanatları Kerem-Yunus, kaleyi de Batuhan-Okan rotasyonuyla idare ederiz.Şu lanet sezon geçsin yeter ki bezdik valla
![]()
Takimdaki en büyük sorun, pasi sadece geri pas yan pas icin kullaniyorlar.Yaw dun Kerem'in onune yuvarlasa %99 2 - 1 olacakti. Ronaldo dahi olsan orada pas vereceksin
Ozan'a artık ben %80 gelir diyorum çünkü İngiltere'de yedeklerde bile yer bulamıyor bayadır.Aynen Denizcim. Dün maçta şöyle bir baktım yedeklere, biz Gedson Pulgar bile yapsak semih, Ömer dahil olacaktı, yine değişen bir şey olmayacaktı yani. Muhakkak kalede yerlileşmemiz lazım. Elde Okan var. Göztepeli İrfancan düşünülebilir. jk maçında dikkatle baktım. O çocuğun da önü açık gibi. Aytaç orada kornerleri kullandı mesela.Ayağına kaç aydır top değmemiş biri için bana göre iyi geldi. Emre Alanya da fena gitmiyor. Yunus Adana'da yine iyi işler çıkarıyor. Okan'ın ara transfer dönemi bizim araya girmemiz kafasını bulandırmış gibi geldi, dün beğenemedim. Ama genelen gidenler kendini buluyor. MTden dönen Moha hazır gibi gelip orda yapamadığını biz de yaptı, gol attı misal. Biraz bazı şeyleri içimizde halletmek lazım. Bu sene bitsin de şu yerli konusunu adamakıllı düzenleyelim. Bir şey değil seneye bu sayı dört olacak
Eğer Kerem Marcao gidecek yerleri hazırsa tavsiyem iyi orta saha ikilisi ya da kaliteli tek bir yabancı on numara sneijder gibi yani, yerli olarak da yunus Okan ya da İrfancan'ı alıp artık şans vermek, sabır etmek, kalede yabancı hakkını kullanmamalıyız. ve iki de alt yapı çocuğu. Misal golcü Eren'in vakti gelmedi mi, Beknaz çok övülüyor ama yaş ile ilgili bilmiyorum bir sıkıntı olur mu olmuyorsa böyle iki çocuk da kazandırılmalı. Ozan gelir belki geri. Yani biraz artık bu yerli işini de hizaya sokmak gerek. Bu moralimi bozuyor.
Ozan'a artık ben %80 gelir diyorum çünkü İngiltere'de yedeklerde bile yer bulamıyor bayadır.
Eren zaten A takımda rotasyona girmek için daha ne yapabilirdi bilmiyorum kesinlikle olmalı.Beknaz'ın fiziği hiç 16 gibi değil maşallahı var, yarın gelsin başlasın o ksnfsks
Kaliteli yabancı 10 tavsiyem TaliscaBabel ve soso'nun sözleşmesi bitiyor, bir zahmet Cagne'den de kurtulalım.Hiçç sanmıyorum ama Muslera'yı da bir şekilde elerlerse, hayat neden olmasın yani...
Benim de kendime göre rüyalarım, hayallerim var.Eksik olan bir şeyi deneyeyim diyorumHepsinde bir düşünüyoruz. Talisca çok paragöz ama Sneijder etkisi yapardı burada. Cin, Arap marap diyorlar da bu ligin de çok farkı yok onlardan.keşke olabilse şu hamle. Feg, Babel belki Muslera kabul ederse ant. olsun artık da biz de bu işi bağlayalım.
Gerisi zaten olmalı yavaştan. Eren hele...Gomis de varken değerlendirmek lazım bu çocukları. Kazanmamız gerek...
Benim de kendime göre rüyalarım, hayallerim var.Eksik olan bir şeyi deneyeyim diyorum
Ekli dosyayı görüntüle 151227
Sene başından beri inatla oynamasını istediğim, ligde de aldığımız çoğu puanda doğrudan katkısı olan 2 adam var. Mostafa Mohamed ve Morutan
Hani çok kusursuz bir kadromuz olur Mostafa Mohamed in komple bir forvet olmadığına, Morutan ın ham bir oyuncu olmasına sallarız anlarım da orta sahasında Berkan,Taylan beklerinde PvA,Ömer in filan oynadığı takımda Mostafa Mohamed ve Morutan ikilisinin bu kadar kenara itilmiş olması benim zoruma gidiyor
Şu takımda Kerem in en son maçta yaptığı gibi duran toplarda topu Mostafa Mohamed ile buluşturabilecek bir oyuncumuz olsa, doğru düzgün orta açmasını bilen bir oyuncumuz olsa şimdiye kadar 7 değil 17-18 gol atmış olabilirdi geerçekten kusursuz bir hava topu etkinliği var adamın ilk geldiği dönemde de gerçekten ne olursa olsun ayakta kalabilecek bir fiziği vardı ki STSL seviyesinde bir forvet oyuncusunda beklenilen ilk 2 özellik bu olabilirİkisi de skor tehdidi olan ender oyuncularımızdan. 4-4-2 oynayalım Gomis Mostafa birlikte. Orta sahayı boşuna üçlü tutuyoruz ofansif defansif hiçbir işe yaramıyor kuru kalabalık.
bunun bonservisini aldık mı şimdi bir dr cagneye noldu?
hiçbir şeyden
bunun bonservisini aldık mı şimdi bir dr cagneye noldu?
hiçbir şeyden
cagne tam gitti yani? bir de orta sahadaki esrarengiz herif nasılözet
başak maçında catne sakatlandı bu sezonu kapattı mukavelesi iptal edilince
mostafanın bons alındı ama hemen afrika kupasına gitti 1 ay. gomis alındı o yüzden
muslera sakatlanınca çipe kaleye geçti ama denizliye kupada elenince kaleci alınmalı denmeğe başlandı. okanın geri gelmeyeceği ortaya çıkınca barca b takımından pena diye bi herif alındı şu ana dek iyi gözüküyor.
jetsonu alacaz diye beklerken herif bjkye gitti şimdi rizede kiralık oynuyor. pulgar diye bi herif aldık italyden
oğulcan, yedlin, luyindama ve assunçao gitti. semih kaya geri geldi bu esnada
başka noldu işte ft gitti torent denen herif geldi
gidiş geliş özeti budur
Y gibicagne tam gitti yani? bir de orta sahadaki esrarengiz herif nasıl
cagne tam gitti yani? bir de orta sahadaki esrarengiz herif nasıl