# Mostafa Mohamed

Lan her yerden abanır neredeyse altıpasta top önüne düşüyor kontrol edip geri veriyor

Gomisle beraber daha faydali olacagini dusunuyorum

Sezon sonu alıcısı var ise ilk gonderilecekler arasında olmalı. Takımda şahsen bir daha Arap kökenli futbolcu istemem. Bize daha net Avrupalı - güney Amerika li forvet lazım. bizden sonrada pek gelişeceğini düşünmüyorum.

Karar mekanizmasını geliştirmeli. Fiziksel olarak üst düzey, teknik olarak da fena değil. Golü de isteyen birisi ama hem burada yaşadığı baskının etkisinden kurtulamadı hem de nerede ne yapacağına ya çok geç karar veriyor ya da hiç karar veremiyor ve düşünmeden oynuyor. Ben antrenör olsam her antrenman öncesi ya da sonrası altyapıdan karşısına 3 defans ve yanına 1 forvet verip hep birlikte 3vs2 ceza sahası içi tek kale maç yaptırırım.

Mostafa'da gereksiz bir kasılma mevcut. Eskiden abanıp gömüyordu topu kaleye. Şimdi klas vurma peşinde. Ama olmuyor. Eskiye dönüp abanmalı tüm gücüyle.

Yoksa çok sakil duruyor saha içerisinde.

Millet nasıl futbol izliyor merak ediyorum… iyi oynadı, Berkan filan biraz daha becerikli olsaydı, erkenden gol atmıştık. Baya da defansı yordu. İkinci yarı Gomis girince onun ıcın daha rahat oluyor

Geri
Üst Alt