# Mostafa Mohamed

Ortada henuz pek bir sey yokken bu kadar ovulmesi beni korkutuyor cunku bu birkac hafta sonra ortada pek bir sey yokken olumune sovulecegi linc edilecegi manasina geliyor...
Kaçınılmaz son o yapacak bişey yok kimlere kimlere sövülmedi zamanında bu çocuğa da sövülecektir elbet.Ama daha ilk maçından adam boş argümanlarla eleştirilirse burada bi artniyet vardır ki vardı geçen bi kuş uçuruldu mu acaba kendisi merak ediyorum doğrusu.

Kaçınılmaz son o yapacak bişey yok kimlere kimlere sövülmedi zamanında bu çocuğa da sövülecektir elbet.Ama daha ilk maçından adam boş argümanlarla eleştirilirse burada bi artniyet vardır ki vardı geçen bi kuş uçuruldu mu acaba kendisi merak ediyorum doğrusu.
Cok da iyi oynamadi ama iste 45 dakikayla 1 gunluk antrenmanla ne desek bos

Taraftarimiz destek olmayi ogrenmeli

Cok da iyi oynamadi ama iste 45 dakikayla 1 gunluk antrenmanla ne desek bos

Taraftarimiz destek olmayi ogrenmeli
Taraftar över de söver de renktaş bu durum her yerde geçerli önemli olan baskı altında futbolcu olabilmek gerisi çorap söküğü gibi geliyor zaten.
Salt destek isteyen gitsin Salzburg’da oynasın ammavelakin yiğidin harman olduğu yer kurtlar sofrasıdır buda unutulmasın.

Taraftar över de söver de renktaş bu durum her yerde geçerli önemli olan baskı altında futbolcu olabilmek gerisi çorap söküğü gibi geliyor zaten.
Salt destek isteyen gitsin Salzburg’da oynasın ammavelakin yiğidin harman olduğu yer kurtlar sofrasıdır buda unutulmasın.
Ilginc bi bakis acisi saygi duyarim

Alan veya Modeste gibi olacak diye çok korkmuştum yalan yok
İş oraya doğru gidiyordu neredeyse çünkü

11 oynamali. Guclu bir oyuncu. Bu macta oynar. Taraftar filanda yok. Nereye geldim de demez. Etkisiz kalirsa Babel girer 2. Yari

Derbide DOMİNANT bir forvet izleyeceğiz inşallah

Mohamed oynarsa ayı serdar sert oynayacaktır sinirlerini bozmak için biri uyarsın aslanımı ,zaten fiziğiyle ezer paçavra gib atar kenara

Geri
Üst Alt