Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.458
- 49.851
- 3.133
Şaka bi yana Süleyman Rodop'a göre ilk 11 çıkacakmış

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şaka bi yana Süleyman Rodop'a göre ilk 11 çıkacakmış
falcao prime döneminde bu şutları ters ayağıyla çekiyordu
Topu önüne değil ayağına isteyen forvet tipi gibi görünüyorSavunma arkasina neden hic kos yapmayi denemedi tek soru isareti o bende
Falcao’dan çok şey kapabilir. Keşke bunu yetiştirse biraz. Bir işe yaramış olur.
Falcao'dan şu an tek kapacağı şey yatarak para kazanmak olur.
Kaçınılmaz son o yapacak bişey yok kimlere kimlere sövülmedi zamanında bu çocuğa da sövülecektir elbet.Ama daha ilk maçından adam boş argümanlarla eleştirilirse burada bi artniyet vardır ki vardı geçen bi kuş uçuruldu mu acaba kendisi merak ediyorum doğrusu.Ortada henuz pek bir sey yokken bu kadar ovulmesi beni korkutuyor cunku bu birkac hafta sonra ortada pek bir sey yokken olumune sovulecegi linc edilecegi manasina geliyor...
Cok da iyi oynamadi ama iste 45 dakikayla 1 gunluk antrenmanla ne desek bosKaçınılmaz son o yapacak bişey yok kimlere kimlere sövülmedi zamanında bu çocuğa da sövülecektir elbet.Ama daha ilk maçından adam boş argümanlarla eleştirilirse burada bi artniyet vardır ki vardı geçen bi kuş uçuruldu mu acaba kendisi merak ediyorum doğrusu.
Taraftar över de söver de renktaş bu durum her yerde geçerli önemli olan baskı altında futbolcu olabilmek gerisi çorap söküğü gibi geliyor zaten.Cok da iyi oynamadi ama iste 45 dakikayla 1 gunluk antrenmanla ne desek bos
Taraftarimiz destek olmayi ogrenmeli
Ilginc bi bakis acisi saygi duyarimTaraftar över de söver de renktaş bu durum her yerde geçerli önemli olan baskı altında futbolcu olabilmek gerisi çorap söküğü gibi geliyor zaten.
Salt destek isteyen gitsin Salzburg’da oynasın ammavelakin yiğidin harman olduğu yer kurtlar sofrasıdır buda unutulmasın.
Crivelli +Epureanuyu üst üste koyup ezdi resmenBu eprianu bizim takıma kafa topu ihtimali vermezdi geçen seneye kadar.