- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ciddi kart verilecegini bilseydi kendini yere atar ah vah edip 2 dakika zaman calardi. karakterli cocuk.Çok stopere kırmızı aldırır. Sinir bozucu bi tarzı var yılmıyor herif ve güçlü ayrıyetten de kavgacı değil caner bildiğin adamın kafaya vurdu kalktı sırıtıyor)
Aslında o pozisyon da istemeden de Altay avantajlıydı Emre Kılınç karşı karşıya kalıyor diye ileriye çıktı ve açıyı kapattı orada bizim çocuk topu vururken çok iyi faso verdi attığı kolay bir gol değildi Altay kaleye yakın olsa o topu çıkarması bundan daha imkansızdı kaldı ki bu da imkansızdıO değilde mal altayın durduğu yeri gördünüz mü reis ıyi gördü ama o salaklığı
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aynisini bende dusundum. Uzayli gibi olmus temelli
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence durduğu yer acayip yanlış altayın bildiğin sağ tarafta duruyor kaleyi ortalasa çıkarabilirdi belki ama çok klas bi gol attı bana aynı benzema vuruşuna benzettim yaAslında o pozisyon da istemeden de Altay avantajlıydı Emre Kılınç karşı karşıya kalıyor diye ileriye çıktı ve açıyı kapattı orada bizim çocuk topu vururken çok iyi faso verdi attığı kolay bir gol değildi Altay kaleye yakın olsa o topu çıkarması bundan daha imkansızdı kaldı ki bu da imkansızdı![]()
Kilit ne anlama geliyor?
N gibiBu opsiyon ve bonservis konusunda insallah bi sacmalik yasamayiz. Kulubu farkli bizimkiler farkli seylerden bahsediyirmus sanirim konuyla alakali