# Mostafa Mohamed

Yok ya bence zaman lazım, şu an övenler de tanımıyor. Eksik yanları zamanla anlaşılır.
Benim kafamda netleşmedi ondan sordum. Aynen biraz daha izlemek lazım. Şu ana kadar baya potansiyelli olduğunu gösterdi diyebiliriz. Gollerle başlaması da çok iyi oldu, atamasaydı saçma bir stres oluşabilirdi üzerinde. Yalnız bizim takımın Mustafaya uzun oynama olayını abartmaması lazım. Böyle bir opsiyonumuzun olması güzel ama genel plan bu olmamalı.

Benim kafamda netleşmedi ondan sordum. Aynen biraz daha izlemek lazım. Şu ana kadar baya potansiyelli olduğunu gösterdi diyebiliriz. Gollerle başlaması da çok iyi oldu, atamasaydı saçma bir stres oluşabilirdi üzerinde. Yalnız bizim takımın Mustafaya uzun oynama olayını abartmaması lazım. Böyle bir opsiyonumuzun olması güzel ama genel plan bu olmamalı.

Bugün Muslera uzun atayım derken topu yetiştiremedi Kral el kol yaptı :asd:

Teknik kapasitesi el verir mi bilmiyorum ama gelişimi devam ederse Drogba tarzı bir oyuncu olur. Hava toplarında her stoperi ezecek gibi oynuyor.
Mohamed tanınan bir oyuncuydu Avrupa scoutlari tarafından bu şekilde devam etsin 30 milyon Euro'ya muhtemelen fiziğin çok önemli olduğu premier ligin baş altı takımlarına allar pullar gözyaşları içinde göndeririz

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

arkadan gelecek topçu sağ ayağını kapatır diye bilinçi olarak solla vurduysa aşırı klas hareket

Ben de bu pozisyondan bahsetmiştim maç sonrası entrymde. Bence bilerek vuruyor ama tam ayarlayamamıs. Başka da ceza alanı içine yerden top gelmedi ki gelişine vuruşlarını görelim.

Ben de bu pozisyondan bahsetmiştim maç sonrası entrymde. Bence bilerek vuruyor ama tam ayarlayamamıs. Başka da ceza alanı içine yerden top gelmedi ki gelişine vuruşlarını görelim.

Feg ve Gedson Fit olup kadroya girdiğinde görürürüz muhtemelen

Genelde abartı yorumlar var ya ayaklarınız yere bassın..şu an en formda 3. Forvet zamanla 1 olursa biz de yazarız..
lewa-benzema-Mohammed-haaland diye gider liste
1200x627-yedi-bela-husnu-konusu-nedir-yedi-bela-husnu-oyunculari-kimler-1572856479593.webp

Yok ya bence zaman lazım, şu an övenler de tanımıyor. Eksik yanları zamanla anlaşılır.
Ben suana kadar gördüğüm eksik yani mesela dünkü maçta ilk yarı nerdeyse takım saha da hiç yoktu Mohammed de savunma içinde kayboldu takım hareketli yken öyle veya böyle pozisyonlarda var Drogba ile kiyasliyanlar olmuş Drogba kendine de pozisyon yaratabilen bir oyuncuydu Mohammed ise ceza sahasına top bekleyen bir golcü en önemli özelliği kafa toplarını savunmaya kolay kolay vermiyor arkası dönük takımı oynatıyor

Yıllardır Avrupa dahil bir çok ligi takip ederim ama benzediği bir forvet yok. Suarez demiş arkadaşın biri ama alakası yok bence. Ümit Karan ile de alakası yok. Geçmişten günümüze gelirsek eğer şöyle sıralarsak forvetleri.
Vieri(Kazma)
İnzahgi(Beleşçi)
Batistuta(Klas)
Henry(Klas oğlu klas)
Van Nistelrooy
Roy Maakay
Jardel
Andre Flo
Jimy Flod Hassılbank
vs
Yok yani benzediği biri yok. Belki de biraz daha izlemeliyiz. Yanlız şunu belirteyim tutarsa inanılmaz paralara satılır. Yamyam Fransız kulübü boşuna o kadar uğraşmadı.

Rakipler bu adamı tanıdıkça ve çekinmeye başlayınca yakın markaja alıp önlem alacaklar. O zaman da Onyekuru, Feghouli ve diğerlerine boş alanlar açılır diye düşünüyorum. Mostafa sırtı dönük top da dağıtabiliyor gibi. Yakında asistlerini de görürüz umarım.

Mohamed tanınan bir oyuncuydu Avrupa scoutlari tarafından bu şekilde devam etsin 30 milyon Euro'ya muhtemelen fiziğin çok önemli olduğu premier ligin baş altı takımlarına allar pullar gözyaşları içinde göndeririz

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ilk kotu maçında sosyal medyadan ana avrat kayacak taraftar potansiyeline sahip olan bu camia oyuncusunu 30 milyona allayip pullayip satabilecegini sanmiyorum rengo

Geri
Üst Alt