# Mostafa Mohamed

Sezon biter bitmez haziran ayinda Onyekuru ile birlikte satin alma opsiyonunu kullanmamiz lazim. Zamalek kulubu opsiyon 31 aralik 2021’e kadar gecerli dedi ama bu is o zamana kadar birakilmamali.

dün mısırlının tweetini görmüştüm ama buraya taşımak istememiştim. Tr hesapları da yazmış

satın alma opsiyonunu zamalek onaylarsa geçerli oluyormuş falan saçma işler ilk defa böyle birşey duyuyorum

Gec. Opsiyon 31.12 e kadar 4 mio. ONDAN SONRA dedigi gecerli

31 Aralık 2021'e kadar tek taraflı(4m buy-out)
1 Ocak 2022- Temmuz 2022 tarihleri arasında da Zamelek'in onayına bağlı opsiyon olabilir. Aklıma başka bir ihtimal gelmiyor
Sanmam, başkanın dediğiyle de çelişir.
Bizimkiler kafalarına göre yazmamıştır tarihi herhalde sözleşmeye göre yazmışlardı bir hata olsa şimdiye kadar düzeltilmesi gerekirdi herhalde ama sezon sonunda kullanılmalı opsiyonu son ana kadar beklemeye gerekte yok.
Evet haklısın ama Zamalek niye öyle açıkladı orası muamma.

Açıkçası ben bu paranın bu yaz ödenmesi taraftarı değilim çünkü Kuru ve Mohamed'e 7 kağıdı gömdüğümüz an oyuncı satmak zorunda olacağız diğer transferler için.

Sanmam, başkanın dediğiyle de çelişir.Evet haklısın ama Zamalek niye öyle açıkladı orası muamma.

Açıkçası ben bu paranın bu yaz ödenmesi taraftarı değilim çünkü Kuru ve Mohamed'e 7 kağıdı gömdüğümüz an oyuncı satmak zorunda olacağız diğer transferler için.
Çatne'den çıkar belki Kuru+Mohamed parası

Sanmam, başkanın dediğiyle de çelişir.Evet haklısın ama Zamalek niye öyle açıkladı orası muamma.

Ben Diagne'den bu saatten sonra minimum 5 milyon euro normalde de 7 milyon civarı bir para kazanacağımızı düşünüyorum ordan gelecek parayla alınır ikisi de. Bunu yeni yönetim yapar bence diğer transferler içinde Marcao yada Luyindama satılır diye bekliyorum.

Bizim kulüp bonusları açıklamıyor ama kapa bugüne kadar yanlış-yalan bir açıklamada yapmadılar. Mesela Gedson'da muhtemelen kiralama önceliği var ama şartı bağlı belli ki Benfica'nın belirli tarihe kadar satma ihtimali veya başka bir şart olabilir ama böyle olunca kapa kiralama opsiyonu var diye açıklamıyorlar. O yüzden Mostafa'da da sözleşmede ne yazıyorsa onu açıklamışlardır çünkü kapa yalan- yanlış açıklamanın açıklaması çok ağır şirket yöneticileri için hapse kadar yolu var diye biliyorum yalan-yanlış açıklamalarda.

opsiyonun anlamı zaten o para ödendiği takdirde koşulsuz şartsız satın almak demek. nasıl amrabatı biz malagaya satın alma opsiyonlu kiraladık. sonra biran da orada piyasa yaptı. amrabat galatasarayda kalıp oynamak istiyorum dediği halde malaga 3 buçuk milyon parayı bastırıp söke söke aldı. çok net hatırlıyorum hatta sözleşmedeki tarih 30 nisan 2015 idi. ağustosa kadar göndermedik sözleşme bozuldu zamanında kullanılmadı diye yine de aldılar birşey yapamadık. mısır basınına inanmayın. transfer döneminde gördük her muhabir birşey salladı. 20 maç oynarsa opsiyon zorunlu diyen de oldu. ki bana kalırsa da söylenmemiş zorunlu opsiyon maddesi var. yoksa zamalek enayi değil 5 milyon nakit teklif varken senin kara kaşına 2 milyona kiralasın. kimse böyle bir performans vereceğini beklemiyordu çünkü. uyum sağlayamayıp piyasası düşmüş bir şekilde mısıra gönderme ihtimalimizde yüksekti. veya andone gibi bacağını eline verip futbol hayatını bitirerek dönme ihtimalide vardı. o yüzden zamalek 5 milyon nakit teklifi bırakıp bu riske giriyorsa sonunda kesin olarak 6 milyonu almayı garantilemiştir sözleşme ile.

mısır basını muhtemelen zamalek yöneticilerinin başının etini yiyor neden ucuza bıraktınız diye ondan çıkıyor böyle şeyler diye düşünüyorum

Kap açıklamasında 1 Temmuz 2022'ye kadar opsiyon kullanılabilir diyor sıkıntı edecek bişey yok.

1 tlye fb alır maddesi varmış.

Gerizekali fbliler cidden umutlanmislar xddd

MMM 1.5 sene daha bizde oynar sonra bize kazandırmadan transfer olur. Daha fazlasını beklemeyin bizim yönetimin işlerini biliyoruz. Opsiyon varsa bile acaba oyuncuyla sözleşme imzalandı mı? Tabi bu söylediklerim oyuncunun parlaması durumunda olacaklar.

Bu kadin yenilemis o olayi . Bizim yönetim aciklama yapsa

Geri
Üst Alt