- 13 Ekim 2014
- 108.698
- 58.365
- 4.588
Dogru Sörlothun geri alma opsiyonunu unuttum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla vardı ama artık aramızda değil neyse kiHadi yaO zihniyete sahip insanlar mı varmış? Ulan takımı resmen Ehli Beyt gibi kurduk niye karşı olalım.
![]()
Zamalekin tebliğ ettiği tarih içinde 4 milyonu yatırıp alabiliyoruz eğer 31 Aralık tarihine kadar almazsak yani kiralık süresi sonunu beklersek daha yüksek fiyata satabilme hakkı oluyor zamalekin bunu diyor tweette
Bu kadin yenilemis o olayi . Bizim yönetim aciklama yapsa
Yok bu kadin birisine cevap olarak iki kulüp de onay vermeli yazdi. Opsiyon nedir bilmiyoröar sanirim. Ki zamalek resmi sitesi de bizim bildigimizi dedi. Sadece 31.12 olarqkZamalekin tebliğ ettiği tarih içinde 4 milyonu yatırıp alabiliyoruz eğer 31 Aralık tarihine kadar almazsak yani kiralık süresi sonunu beklersek daha yüksek fiyata satabilme hakkı oluyor zamalekin bunu diyor tweette
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mohammed sentetiene gitmek istiyordu diye seyler dönüyordu burdaKac sayfa ne konusuluyor burda, yok opsiyon var mi yok opsiyon nasil opsiyon falan filan.![]()
O degilde simdi aklima geldiZamalek’in resmi sitesinden:
The contract includes Zamalek club obtaining $ 2 million to be paid in cash, and in the event that the club wants to buy the player’s card permanently and the Zamalek club agrees to that, the Turkish club pays $ 4 million in cash, provided that this item is activated no later than December 31, 2021.
Çok tehlikeli söz.Ebucehiller sarmış konuyu
Hea?Çok tehlikeli söz.
Ebu Cehil lanetlenmiş bir kafir. Ayet’le sabitlenmiş. Onu diyorum hea.