# Mostafa Mohamed

Yenilgiden daha fazla yıktı. En az 2 maç izleyemeyecegiz

2 maçlık cezayı bire indirip algıyı tersine çevirirler. Kuşlara malzeme verirler üstelik. Sonra Galatasaray kollanıyor bakınız derler. Şaka gibi bir durum.

Sırf şu çocuğa olan sevgimiz bitsin diye yapıyorlar. Fakat o iş öyle olmayacak. Bunlarda Türkiyeli müşrikler

yakında bu çocuk hem takımın geberikliğine hemde futbol ortamındaki tuzaklardan sıkılır ve menejerine bana avrupadan kulüp bul der. dünkü kırmızı kart maçtan önce kararlaştırılmış talimatlı bir kırmızı kart kimse aksini iddia etmesin.

1 maçtan fazla ceza alması skandal olur ama organize kötülük önce 3 maç verip 2’ye indirip bize kıyak yapıldı gibi gösterir. Kırmızı kart doğru karar diyen sözde taraftarımız varken tabiki bunu yaparlar.

Çocuk ben nere geldim demiştir. En az 3 maç yapıştırırlar bunun için bekliyorlardı zaten Galatasarayda katkı verenin cezası kesilir

Allah mutlu mesut etsin 👍🏼 boy boy bebeleriniz olur inşallah. 2.yarı bence uzun süredir oynamamasına rağmen idare ederdi. O penaltı verilse oyun zaten dönmüştü
Doruk'un sex hayatından bahsetmiyorsunuz değil mi? Uzun süredir oynamıyor falan...

Gaz almak için tek maç ceza verebilirler.

2 ve üzeri maç ceza vermek kör göze parmak zokmak olur ki bunlardan da beklenir.

pozisyonu defalarca izledim. topa koşarken adamın geldiği yöne doğru kolunu açıp oraya doğru hafiften yaylanıyor. muhtemelen kolu ile rakibi perdelemek istedi ama rakibin boynuna geldi. kırmızı normal karar. ha fener ya da bjk olsa verilir miydi. verilmezdi. orası ayrı

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şuna kırmızı diyen adama ya kötü niyetli derim ya da doktora görün. Arkadaşım iyi misin? Ankaragücülü oyuncu freni patlak kamyon gibi gelip resmen Muhammed’in dirseğine nişanlıyor kendi kafasını. Trafikte olsa Ankaragücülü oyuncuya %100 kusurlu dersin.

Spor yapıyorsun elini kolunu tabii ki kullanacaksın. Böyle manyak gibi üzerine gelen birisini fark etsen gayri ihtiyarı refleks olarak bile elini kaldırırsın. Napsın çocuk hazır olda mı koşsun?

Sadece yazık diyorum. Yazık.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şike lobisi çelmeyi taktı çocuğa. bunlar cidden şeytanın uşağı

Şimdi niyetlerini göreceğiz şeref yoksunlarının. Tahrik var diye Sörloth'un kartını iptal edenler bakalım bu pozisyona kaç maç verecekler...

Geri
Üst Alt