Onur Meraş
Parçalı Üye
- 24 Ocak 2019
- 3.297
- 2.715
- 648
Yenilgiden daha fazla yıktı. En az 2 maç izleyemeyecegiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamın penaltısını yediler farkındamısın hocam. 1 kişide itiraz etmedi var a gidilmesi için zorlamadıfalcao oyuna girince acaba formayı kaptırmaktan mı korktu ?
ilk yarıyı izleyemedim o sırada hanımla fingirdeşiyorduk.Adamın penaltısını yediler farkındamısın hocam
Allah mutlu mesut etsinilk yarıyı izleyemedim o sırada hanımla fingirdeşiyorduk.
Doruk'un sex hayatından bahsetmiyorsunuz değil mi? Uzun süredir oynamıyor falan...Allah mutlu mesut etsinboy boy bebeleriniz olur inşallah. 2.yarı bence uzun süredir oynamamasına rağmen idare ederdi. O penaltı verilse oyun zaten dönmüştü
Hanımla fingirdeşiyorduk diyen birine ne denirkiDoruk'un sex hayatından bahsetmiyorsunuz değil mi? Uzun süredir oynamıyor falan...
pozisyonu defalarca izledim. topa koşarken adamın geldiği yöne doğru kolunu açıp oraya doğru hafiften yaylanıyor. muhtemelen kolu ile rakibi perdelemek istedi ama rakibin boynuna geldi. kırmızı normal karar. ha fener ya da bjk olsa verilir miydi. verilmezdi. orası ayrı
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Doruk'u tanısaydın, hanım dediğine dua ederdinHanımla fingirdeşiyorduk diyen birine ne denirki

Biri beni aydınlatsın nasıl bir olayın içindeyimDoruk'u tanısaydın, hanım dediğine dua ederdin![]()