# Mostafa Mohamed

Alanya macini izlemesek inanicaz

Omer Bayram ve Emre Akbaba'yi ovenler Mostafa Mohammede bok atiyor bende buna ayar oluyorum

Adami guya izlemisler falan filan. Nasil oynadigini biliyosun. Geliyor kafadan bes mac bes gol yqpiyor. Sonra adami systemime uymuyo diye kenara atiyosun. Saka gibi.

mo'nun duvar olamıyor muymuş ahahaha

babelden iyi duvar konusunda o kesin

adam kadikoyde 3 tane fbliyi sirtina bindirip topukla pas veriyordu yav

hani izleyip görmesek böyle angutlar yüzünden cocuga sallayacagiz

böyle zihniyetteki mallar yüzünden yillardir bir baltaya sap olamadik

ayni tipler gider akbaba, omer, kilinc gibi vasat adamlara tapar ama

Elinde sapa saglam aykta durabilen pivot santrafor var boga gibi güclü ama oynamiyor

Yazık .. vallahi billahi yazık..

Göz göre göre taş gibi forveti yiyor hoca helal olsun..

Bizim bilmediğimiz ne var çok merak ediyorum.. göz göre göre de bi oyuncu bu kadar harcanmaz harcanamaz

Bu çocuk neden oynamaz ben anlamıyorum yahu şu takımın para edecek oynaması gereken birkaç oyuncusu varsa bunların Kerem,Mohamed ve Halil olduğunu herkes görür. Halil'in de Mohamed'in de bonservisini alınmalı hemen.

bu sezon maruz kaldığı rezillik kariyerini olumsuz etkilemez umarım

şu an takımın 3. santraforu. çift santraforda da kaybolduğuna göre yedek olması normal. seneye orta açabilen bir sol bek ve kanat alırsak o zaman faydalı bir mustafa izleyebiliriz.

Sözlükte halil-mohamed-terimin istediği tarz üçgeninde güzel bi yazı vardı

hoca ne istediğini bilmiyo buda transfer hatalarına neden oluyo,cityi izleyip gedsonu ayağı iyi diye stopere koyuyo,gomisi gönderip yeni gomis(mohamed) alıyo,onu beğenmeyip farklı tip halili alıyo napıcağını bilmiyo şaşırmış durumda

Geri
Üst Alt