Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamın dizinin şirazesi kaydı, saçmalamayalım lütfen. Toparlanacaktır aslan.Fatih hocanın antrenman ritmine uymuş . İlk geldiğinde her maç gol atan adam şimdi pozisyona giremez hale geldi. Aynısı Marcao ve Luyindama içinde geçerli. Antrenmanda ayak tenisi oynamanın modern futbolda yeri yok.
İsteyen kızsın Galatasarayda oynayacak adam değil.Tum GS kadrosunda formayı hakeden 1 kişi düşündüm bulamadım.
Bu sene Muhammed oynarsa görürsün hentbolu kardeş.babeli,halili kesemeyen adam kazmadır.psv maçında bundan örnekler gördük.hentbola devam et sen kardes
Bu sene Muhammed oynarsa görürsün hentbolu kardeş.babeli,halili kesemeyen adam kazmadır.psv maçında bundan örnekler gördük.

Babeli kesememesi onun sorunu değil. Adaletsiz bir tip var basimizda. Arda denen kötürüm 11 oynuyor bu takimdaBu sene Muhammed oynarsa görürsün hentbolu kardeş.babeli,halili kesemeyen adam kazmadır.psv maçında bundan örnekler gördük.
Ben Muhammed'i beğenmiyorum GS için bence yeterli seviyeye gelemeyecek.FT formayi kesinlikle adaletsiz dagitiyor ama şampiyonluk maçında oynatmadi PSv maçında oynatmadi bunlar bende buyuk soru işaretleri.bence biraz oynarsa herkes GS seviyesinde olmadığını görecek.sahsen keremi de gördük o da GS da anca yedek olur.Babeli kesememesi onun sorunu değil. Adaletsiz bir tip var basimizda. Arda denen kötürüm 11 oynuyor bu takimda
Kerem şu takıma göre 11 oynar zaten. Mohammed konusunda katılamayacağını. Adam ilk geldiğinde nekadar istahliydi. Sorun onda değil dediğim gibi Balık baştan kokarBen Muhammed'i beğenmiyorum GS için bence yeterli seviyeye gelemeyecek.FT formayi kesinlikle adaletsiz dagitiyor ama şampiyonluk maçında oynatmadi PSv maçında oynatmadi bunlar bende buyuk soru işaretleri.bence biraz oynarsa herkes GS seviyesinde olmadığını görecek.sahsen keremi de gördük o da GS da anca yedek olur.
Bu sene oynayacak hepimiz Muhammed'i göreceğiz.ben mesela gedsonu izledim çocuk sahada futbolcuyum diyor,onyekuru hızıyla fark yaratıyor,herkesin aksine sakatlanmasa ben saracchiyi de çok beğeniyorum yetenekli adamdı.ben Muhammed'e bu ışığı görmedim.oynasin hepimiz gorucez.umarim ben yanilirim ve en çok ben sevinirim yanıldıgim için.Kerem şu takıma göre 11 oynar zaten. Mohammed konusunda katılamayacağını. Adam ilk geldiğinde nekadar istahliydi. Sorun onda değil dediğim gibi l. Balık baştan kokar