# Mostafa Mohamed

daha kaliteli bir forveti hakediyoruz bu arada mohamed'i seviyorum ama bu bi gerçek

Falcaodan ayrılma hava topuna nasıl çıkılır öğren.

Bazı arkadaşlar momonun fener alanya maçlarını vs unutup eleştirmiş 1.forvet olmaz diye

bal gibide olur lakin bir futbolcunun kariyerinde hpca unsuru çok önemli devre arası kendisinin ismini zikredip şu anda oynatmayan hoca bir futbolcunun gelişimine ne kadar katkı sunabilir soru işareti

kendisinden bir hakan şükür ya da elmander çıkarmak istiyor da kardeşim o zaman sorarlar adama daha düşük maliyete jorgenseni niye almadın o zaman niye bu adamı aldın sonra diyosun neden benim istediğim topçu alınmıyor yav sen daha ne istediğini bilmiyon niye alsınlar

Fatih hocanın antrenman ritmine uymuş . İlk geldiğinde her maç gol atan adam şimdi pozisyona giremez hale geldi. Aynısı Marcao ve Luyindama içinde geçerli. Antrenmanda ayak tenisi oynamanın modern futbolda yeri yok.

Fatih hocanın antrenman ritmine uymuş . İlk geldiğinde her maç gol atan adam şimdi pozisyona giremez hale geldi. Aynısı Marcao ve Luyindama içinde geçerli. Antrenmanda ayak tenisi oynamanın modern futbolda yeri yok.
Adamın dizinin şirazesi kaydı, saçmalamayalım lütfen. Toparlanacaktır aslan.

Gelen her transfer gibi kendisi de çöp olma yolunda emin adımlarla ilerliyor

Takım orta sahayı geçecek organizasyondan bile uzak.Forvette Lewa olsa zorlanır.Aytac-Kilinc-Arda ortasasiyla Türkiye de bile üstünlük kuramazsin hiçbir takıma.

Babeli kesememesi onun sorunu değil. Adaletsiz bir tip var basimizda. Arda denen kötürüm 11 oynuyor bu takimda
Ben Muhammed'i beğenmiyorum GS için bence yeterli seviyeye gelemeyecek.FT formayi kesinlikle adaletsiz dagitiyor ama şampiyonluk maçında oynatmadi PSv maçında oynatmadi bunlar bende buyuk soru işaretleri.bence biraz oynarsa herkes GS seviyesinde olmadığını görecek.sahsen keremi de gördük o da GS da anca yedek olur.

Ben Muhammed'i beğenmiyorum GS için bence yeterli seviyeye gelemeyecek.FT formayi kesinlikle adaletsiz dagitiyor ama şampiyonluk maçında oynatmadi PSv maçında oynatmadi bunlar bende buyuk soru işaretleri.bence biraz oynarsa herkes GS seviyesinde olmadığını görecek.sahsen keremi de gördük o da GS da anca yedek olur.
Kerem şu takıma göre 11 oynar zaten. Mohammed konusunda katılamayacağını. Adam ilk geldiğinde nekadar istahliydi. Sorun onda değil dediğim gibi Balık baştan kokar

Kerem şu takıma göre 11 oynar zaten. Mohammed konusunda katılamayacağını. Adam ilk geldiğinde nekadar istahliydi. Sorun onda değil dediğim gibi l. Balık baştan kokar
Bu sene oynayacak hepimiz Muhammed'i göreceğiz.ben mesela gedsonu izledim çocuk sahada futbolcuyum diyor,onyekuru hızıyla fark yaratıyor,herkesin aksine sakatlanmasa ben saracchiyi de çok beğeniyorum yetenekli adamdı.ben Muhammed'e bu ışığı görmedim.oynasin hepimiz gorucez.umarim ben yanilirim ve en çok ben sevinirim yanıldıgim için.

İlk geldiğinde hayvan gibiydi sırtında taşıyordu rakibi.

Bu da iyice gerilemiş. Kimse sizden atom parçalamanızı beklemiyor adam akıllı çalıştırın şu topçuları delireceğim ya yeter.

Geri
Üst Alt