# Mostafa Mohamed

Yerinde olsam eski takimima döner giderim fransaya filan. Fatih terim halili alip oynatmak icin mohamedi harcadi. Bakin mohamed gol kacirdi bakin oynattim.diyecek. tepki almayacagini düsünüyor böylece

Hocayi MM konusunda destekliyorum. Bugün Diagneyi kesmek cok yanlis olurdu. Ayrica Mostafayi böyle bir mactan sonra sonradan oyuna almasi da cok sacma olurdu. Dogru zamanlama Mostafanin özgüvenini yerine getirecektir. Diagne ile acele etmememiz de cok ama cok dogru karar oldugunu herkes görmüs oldu.

bugün 11 başlar diye düşünüyorum. Terim zaten bazı değişiklikler olacak demişti

diagne üst üste maçlara çıkarsa saçmalayabilir kafası atabilir

Bugün parmağını emerek yeni doğan bebeğine 3 kez gol sevinciyle selam yollamasini bekliyorum. Yazdım buraya favlariz maçtan sonra inşallah.

Başarılı olmasını en çok istediğim oyunculardan. Bu akşam inşallah kendine gelir, şanssızlığını kırar.

2. Yari girsin gollerini atsin kral ilk yari oynayip gol atamayinca hoca oyundan aliyor .Ikinci yari yorulmus rakip defansa karsi gol ve goller atar.

hoca mısır milli takımında 5 maça çıkmış ve mısır premier liginde 100 maçta 30 küsür gol atmış bu yıldız oyuncuyu harcarsan başına iş alırsın dikkat et

Geri
Üst Alt