# Mostafa Mohamed

evet cagneyi oynatıyor
Moho altyapısı zayıf bi cocuk
Bizde ne olur kestiremiyorum
1-0 geride şu anda
Sırtı dönük oyun yok,fizikte darbelerden aonra geriye gitti,gol de atamayınca surat kalmadı
Geliştirecek biride yok,o sabır da ft de kalmamış herhalde adamın gözü scout gibi mohanın üzerinde oynadığı dakikalarda
Segen gibi kanatları açıyor paso top ona geldimi 😡

Muhammedi istiyoruz deyip basın toplantısında ilan i aşk et. Adami alınca beğenme. Hoca milyon eurolari saçtıriyosun silip atıyorsun adami bu kulüp babanın çiftliği değil. Eski usül yedekte bekletiyim ders veriyim ateşlensin işlerini de geç. Yıl 1972 değil kendine gel. Cocuk ilk geldiğinde fenere falan çakıyordu, kaleyi gördüm mü bombalıyordu çocuğun ritminin içine ettin. Bi maç falcaoyla çift forvet oynattın dağıldı gitti ondan sonra kik bilir dedin adama.

1629972128679.webp

Bir kac mac üst üste 90 dakika oynamasi lazim, ama hoca bilerek oynatmiyor sanki

Mustafa‘ya karşı negatif bir durumu olduğunu düşünmüyorum. Önce Mustafa ya şans verdi ama şansını iy I değerlendirmedi. Diagne şuanda gayet iyi. Onu kesip Mustafa’yı oynatmak her ikisini de kaybetmek olur. Forma adaleti daha önemli.

Mustafa‘ya karşı negatif bir durumu olduğunu düşünmüyorum. Önce Mustafa ya şans verdi ama şansını iy I değerlendirmedi. Diagne şuanda gayet iyi. Onu kesip Mustafa’yı oynatmak her ikisini de kaybetmek olur. Forma adaleti daha önemli.
3 Santraforun var... 3üde belirgisiz durumda
1 Tane gözü kapalı koyabileceğiniz ST yok.

Bana kalsa: falcao ve Diagne satış.

Transfer
MM
Scout ST

Yapılmalı

3 Santraforun var... 3üde belirgisiz durumda
1 Tane gözü kapalı koyabileceğiniz ST yok.

Bana kalsa: falcao ve Diagne satış.

Transfer
MM
Scout ST

Yapılmalı

Falcao bir şekilde gidecek zaten. Diagne nin ipi ile kuyuya inilmez. Hazır formayken 3 e 5 e bakılmadan satılmalı.
Halil alınmalı mutlaka. Mustafa+Halil+Scout ST yeter bence

Takma kafana mohammed ftnin amaci seni fransaya yollayip halil dervisoglunu forvete koymak.... bosuna cabalama git fransada marsilyada şovunu yap daha iyi yerlere gelirsin burda söverler el kol hareketleri yapar tdler 😂 daha kolayini diagne kacirdi el kol hareketleri görmedik ama ayni pozisyonu sen kacirsan direk oyundan cikarir maksat seni kötü göstermekve satildiginsa elestiri almamak. Ft zeki adamdir o herseyi düsünmüstür

Geri
Üst Alt