# Mostafa Mohamed

Fransa'da transferin son günü değil mi bugün açıklanmazsa kalma ihtimali doğar.

Bu herif gitmezse iyice kötü olur. Kafasi burada degil demek ki

Kafası burada değilse neden burada değil sorusunu bay Terim e sormak gerek. Feghouli için demek ki konuşmak gerekiyormuş diye açıklama yapan sinyor bu çocuk içinde bir zahmet şansını deneseydi. Kasımpaşa maçının ilk yarısını bu çocukla oynasak şu an 9 puandaydık renktaş ;)

Hadi lan Zamalek, yap bi kıyak. Kayıp et şu belgeleri

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
burning-money-ha.gif

Sabah yazdım Zamalek bir günde evrak işlerini halledemez en az bir hafta sürer diye.

Muhtemelen evrakları zamanında hazırlayamadılar faxlamak açık fotokopici bulamadılar.

Bu transfer yatar :)

Gol kaçırdı diye adama basın toplantısında yüklen, 1 yarar 3 zarar Diagne ile adamı kes böyle olunca adam gitmek ister tabi. Büyük ihtinal Terim’in sahada kendisinden ne istediğini de anlamıyordur.

Mostafa için o bedeli ödediğimiz zaman Mostafa ile mecburen yeni bir sözleşme imzalamak durumundayız. Son dönemdeki formsuzluğu ve yüzünden okunan mutsuzluğunu da hesaba katarsak (başka faktörler de olabilir) ya bizle sözleşme imzalamak istemezse?
Oyuncuyu kazanmak burada önemli. Hoca, Mostafa'yı bu şekilde motive etmeye çalışıyor olabilir ama işe yarıyor gibi de durmuyor. Mostafa "hayır ben kalmak istemiyorum" dediği an oyuncunun satışından kazanacağımız bedel 0. Mostafa da biliyor ben Zamalek'e dönersem de Avrupa'dan taliplerim var ve yine aynı takımlara gidebilirim diye. O yüzden ben bir şekilde gol atamasa da kötü de oynasa Diagne'nin önünde şans bulmalı ve sürekli oynatılmalı diyorum.
Geçen akşam yazdığım şeye benzer bir durum malesef. Belliydi bunun olacağı aslında...

Geri
Üst Alt